En düşük benmi verdim sana kim kaç puan verdi senin şarkıya.?Katy Perry benimdi. Belki sen iyi versin 2. olabilirdim.
En düşük benmi verdim sana kim kaç puan verdi senin şarkıya.?Katy Perry benimdi. Belki sen iyi versin 2. olabilirdim.
Şaka yapıyorum Akın ya beni ciddiye alma.En düşük benmi verdim sana kiç kaç puan verdi senin şarkıya.?
Ondan değili biliyorum da merak ettim sadece. 😳Şaka yapıyorum Akın ya beni ciddiye alma.
2 kişi düşük verdi sanırım.Ondan değili biliyorum da merak ettim sadece. 😳
Yorumlamak zorunda mıyım?
Gömmem hoşuna gidiyorsa demekkiFikrini önemsedik. Kusura bakma.
Gömmem hoşuna gidiyorsa demekki
Yav Türkler çok kötü ya. Tahammül bile edeme normalde ama "jürilik içgüdülerimden" dolayı, yarışma sürecinde dinliyorum.Hep te aaa diğerlerine göre güzelmiş cidden diyorsun günün sonunda ama.
Yav Türkler çok kötü ya. Tahammül bile edeme normalde ama "jürilik içgüdülerimden" dolayı, yarışma sürecinde dinliyorum.
O yüzden ister istemez yukarıda oluyosun
Hayır. Baktım ki rap var, hiç ilgimi çekmedi.Bana iyi puan verde gerisi önemsiz.
Şarkıyı dinlemedin mi.ss
Kulaklarımıza konuk olursa yeterHaftaya bomba gibi geliyorum. Sezen'le damarlarınıza konuk olacağız.
@sokak sanati eve şimdi geldim en geç 1 saate açarım
@sokak sanati bugünlük 20.00 a sarkabilir.Şu final puanları,sıralama arka planı her şeyi silinmiş Tekrar yapçam
@sokak sanati sen de beni iyice şey yaptın he Bugün olacak tabi ki