En düşük benmi verdim sana kim kaç puan verdi senin şarkıya.?Katy Perry benimdi.Belki sen iyi versin 2. olabilirdim.
![]()
En düşük benmi verdim sana kim kaç puan verdi senin şarkıya.?Katy Perry benimdi.Belki sen iyi versin 2. olabilirdim.
![]()
Şaka yapıyorum Akın ya beni ciddiye alma.En düşük benmi verdim sana kiç kaç puan verdi senin şarkıya.?
Ondan değili biliyorum da merak ettim sadece. 😳Şaka yapıyorum Akın ya beni ciddiye alma.![]()
2 kişi düşük verdi sanırım.Ondan değili biliyorum da merak ettim sadece. 😳
Yorumlamak zorunda mıyım?
Yorumlamak zorunda mıyım?![]()
Gömmem hoşuna gidiyorsa demekkiFikrini önemsedik. Kusura bakma.![]()
Gömmem hoşuna gidiyorsa demekki![]()
Yav Türkler çok kötü ya. Tahammül bile edeme normalde ama "jürilik içgüdülerimden" dolayı, yarışma sürecinde dinliyorum.Hep te aaa diğerlerine göre güzelmiş cidden diyorsun günün sonunda ama.![]()
Yav Türkler çok kötü ya. Tahammül bile edeme normalde ama "jürilik içgüdülerimden" dolayı, yarışma sürecinde dinliyorum.
O yüzden ister istemez yukarıda oluyosun![]()
Hayır. Baktım ki rap var, hiç ilgimi çekmedi.Bana iyi puan verde gerisi önemsiz.
Şarkıyı dinlemedin mi.ss
Kulaklarımıza konuk olursa yeterHaftaya bomba gibi geliyorum.Sezen'le damarlarınıza konuk olacağız.
![]()
@sokak sanati eve şimdi geldim en geç 1 saate açarım![]()
@sokak sanati bugünlük 20.00 a sarkabilir.Şu final puanları,sıralama arka planı her şeyi silinmişTekrar yapçam