MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Onu koyamam canım çünkü orada konuşma sahneleri de var

Sen göremeyeceğin için
6 isim var aklımda gülşeninde şutlanmasıyla
tarkan,sezen,yalın,sıla, mustafa sandal ve mustafa ceceli bu 6 isimden 4 ü bence çeyrek finalde olucak hangi 2 si dısarıda kalır bilmiyorum ama hangi 4 ü çeyreke kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar bence kimlerin eleneceği işte hiç belli olmaz oyüzden çeyrekten itibaren kan gövdeyi götürür 6 isimden hangi 4 ü kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar yarışmacı olarakmı juri olrakmı görürüm o savası bilmiyorum ama oradakı mücadeleyi çok merak ediyorum acıkcası ben

Ayy ben de

Slow mod attım zaten
oto yıkama yağlama benden sorulur

Kendim için diyorum.
Eğer güne Stay ile başlamışsam iyi alırsın ama We Found Love ile başlamışsam 5'i bile alamayabilirsin.

Kendim için diyorum.
Eğer güne Stay ile başlamışsam iyi alırsın ama We Found Love ile başlamışsam 5'i bile alamayabilirsin.
haahahah ayoll senin yabancı olmandan dolayı oyüzden biraz avantaj kaybın var ama 1.sezon gibi yine finallere kalırsanda bence kimsenin bir itirazı olmaz rihanna sonucta

Atmayın şarkı sure uzasın

-'yi bas.

@Bully ne kadar kötü bir parça.
İlk sezon 1 mi 2 mi verdim.
Sanırım 1 vermiştin. Ama senin zevklerine göre hareket edecek değiliz tabii dördüncü olmuş normal sezonda yani şu ana göre 1 final puanı alıyoruz.

Sanırım 1 vermiştin. Ama senin zevklerine göre hareket edecek değiliz tabii dördüncü olmuş normal sezonda yani şu ana göre 1 final puanı alıyoruz.

Bu sefer 1 vermem her halde
Sıla'nın parçasına ras çıkartır. En az 2.

Şarkımı birazdan paylaşacağım.
Ama yine kararsızım, önerilere açığım.