@adımıtlulukk izin filan yok aa
Bak sokak yoğunmuş iki işi birden yapamaz şu an.
@adımıtlulukk izin filan yok aa
Bu mesajını görmemiştim tamam o zaman.@adımuylulukk ısrar etme lütfen
Tamam o daha iyiymiş.@adımutlulukk bir daha olmazsam o zmn sen açıklarsın belki ama şimdi ısrar etme
çocuk forumda dolaşıyor ama hiçbirimizi görmüyorSokakçığım cookies yolladı mı
Bir dahakinede ben açıklayabilir mişim yani en az bir kere gecikme olmayacak.Sonuçlakere gün açıklanmasaydı var ya kıyamet koparırdım o derece.
Yorumlara bakılırsa bence birinci olman gerekiyor gibi ama bilemeyiz ilk 4 içerisinde yerini bulursun bence en kötü. Ama benden bu hafta iyi alamadın aslında alırdın ama diğer şarkılar bir tık daha iyiydi.@denizz19 Sence 1. Olma ihtimalim var mı
Sonuçlar günü neyse o zaman açıklanmalı buna kat-i surette müsamaa göstermem.@denizz19 Sence 1. Olma ihtimalim var mı
Bir dahakinede ben açıklayabilir mişim yani en az bir kere gecikme olmayacak.Ama bence şuan normal gidiyoruz.
Çünkü tepki gösteren bir ben varım bu duruma ondan beni düşünmüş.@denizz19 Cengiz'de seni düşündü bir yol buldu. Teşekkür et.
Haklısın ama buda kasıtlı bir şey değil. Acil bir işi çıksa ve oyları kopyalayamasa yapacak bir şey yok.Yorumlara bakılırsa bence birinci olman gerekiyor gibi ama bilemeyiz ilk 4 içerisinde yerini bulursun bence en kötü. Ama benden bu hafta iyi alamadın aslında alırdın ama diğer şarkılar bir tık daha iyiydi.
Sonuçlar günü neyse o zaman açıklanmalı buna kat-i surette müsamaa göstermem.
O acil iş değil daha önceden belirlenmiş bir buluşmadır bula bula 18:00'ı mı bulmuşlarHaklısın ama buda kasıtlı bir şey değil. Acil bir işi çıksa ve oyları kopyalayamasa yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?