Alakası yok.Ayy İnşallah Çiko'm.Bu hafta pek bir kötü gelmiş millet.
@adımutlulukk ben öyleyimdir.Yalın'da mesela ben beğensem artıyor.
@Bully
Sende çok güzel bir recap seçmişsin. Seninde eline sağlık.![]()
@Çiğdem- bir kere şarkına iyi yorum yaptım onu da sen görmedin![]()
dinleyince yaparsın ozaman @adımutlulukkDinlemedim.Sağolasın .
![]()
dinleyince yaparsın ozaman @adımutlulukk
diğer sayfalara bakmadım henüz @GunesinOglu ama tşşk ederim tabikide senin beğenmen uğurlu geliyor bana![]()
Alakası yok.3 puan verdiğin şarkıyla 3.oldum.
İlk 3'ünde yer verdiğin Kasma ile de 4.olmuştum.
![]()
Önce sen yorum yap bende o ara dinleyeyim yoksa dinleyememEminim dinledin.![]()
Rihanna'yı geçelim yeter.Bu hafta görürsün.İlk 10'a zor gireceksin.
Çünkü ben çok beğenmedim.
![]()
Sırf bahane için bahane üretme bunu da koysam en fazla 9 verirdin
bu daha hoş değil mi. Bence bu baya iyi @denizz19 .
En azından arada artış falan yaşıyor bir havaya sokuyor.![]()
@sokak sanati Stay'in canlı hali çok daha iyi değil mi
Ben değerlendirirken öyle değerlendireceğimYollayacaksın demi kesin
Rihanna'yı geçelim yeter.![]()
Sırf bahane için bahane üretme bunu da koysam en fazla 9 verirdin![]()
Teşekkür ederim beğenmene sevindim.Şarkıları dinledim.Ve sevdiklerimi ve bazı sevmedikleri de yazıcam
Göksel ( @Ahmad ) - Ben Göksel'in iki üç şarkısını severim diyordum.Bakıyorum çoğunu seviyormuşum.Geçen haftaki gibi olmasa da güzel puan gelecektir.
Yalın ( @Bully ) - Cornetto şarkıları sevdiğim şarkılardır.Böyle devam edersen güzel puanlar gelecek hep bende.
Tarkan ( @Maskeli Fedai ) - Bazı arkadaşlar çok sevse de ben bu şarkıyı çok sevmediğim için az puan gelecek.
Sertap Erener ( @adımutlulukk ) - Elnur Hüseynov bu şarkıyı söylemişti ve ondan sonra sevmiştimBu hafta güzel puanı hakkeden bir şarkı.
Şebnem Ferah ( @batuhankaralar ) - Şebnem Ferah'ın da sevdiğim şarkıları varmış.Bu hafta güzel puan gelecek.
Ahmet Kaya ( @Yiğitt ) - Ortalama bir şarkıyla geldin bu hafta ve benden de 10+ puan aldın.
Ve son olarak Rihanna ( @sokak sanati ) - Bu sefer geçen seferkinden iyi olduğu için biraz yukarı verdim geçen haftakinden![]()
Ben sen 15 te versen 2 de versen pek umrumda Olmuyor biliyon muSıla'nın çok dinlemediğim şarkısına göre çok iyi.![]()