MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Ayy İnşallah Çiko'm.:Z Bu hafta pek bir kötü gelmiş millet.:(

@adımutlulukk ben öyleyimdir.:Z Yalın'da mesela ben beğensem artıyor.:A @Bully

Sende çok güzel bir recap seçmişsin. Seninde eline sağlık.:Z
Alakası yok. :A 3 puan verdiğin şarkıyla 3.oldum. :A İlk 3'ünde yer verdiğin Kasma ile de 4.olmuştum. :A

@sokak sanati Stay'in canlı hali çok daha iyi değil mi :D

Ben değerlendirirken öyle değerlendireceğim :D Yollayacaksın demi kesin :A

Şarkıları dinledim.Ve sevdiklerimi ve bazı sevmedikleri de yazıcam :X

Göksel ( @Ahmad ) - Ben Göksel'in iki üç şarkısını severim diyordum.Bakıyorum çoğunu seviyormuşum. :X Geçen haftaki gibi olmasa da güzel puan gelecektir. :)

Yalın ( @Bully ) - Cornetto şarkıları sevdiğim şarkılardır.Böyle devam edersen güzel puanlar gelecek hep bende. :X

Tarkan ( @Maskeli Fedai ) - Bazı arkadaşlar çok sevse de ben bu şarkıyı çok sevmediğim için az puan gelecek. :)

Sertap Erener ( @adımutlulukk ) - Elnur Hüseynov bu şarkıyı söylemişti ve ondan sonra sevmiştim :X Bu hafta güzel puanı hakkeden bir şarkı. :)

Şebnem Ferah ( @batuhankaralar ) - Şebnem Ferah'ın da sevdiğim şarkıları varmış.Bu hafta güzel puan gelecek. :)

Ahmet Kaya ( @Yiğitt ) - Ortalama bir şarkıyla geldin bu hafta ve benden de 10+ puan aldın.:X

Ve son olarak Rihanna ( @sokak sanati ) - Bu sefer geçen seferkinden iyi olduğu için biraz yukarı verdim geçen haftakinden :X

@sokak sanati Stay'in canlı hali çok daha iyi değil mi :D

Ben değerlendirirken öyle değerlendireceğim :D Yollayacaksın demi kesin :A

Ayy ben bunun Ebru Gündeş'li halini mi paylaşsam 1. olurum.:Z
Canlı falan hiç fark etmez fark atarız.:Z Zaten nabız yoklaması yaptım. @Ahmad dışında sevmeyen yok.:F Forumun erkeklerinide küvet ile çekeriz.:Z

Rihanna'yı geçelim yeter. :A

California yemez yutar.:A Dur bakayım geçecekmiyim yine.:Z

Şarkıları dinledim.Ve sevdiklerimi ve bazı sevmedikleri de yazıcam :X

Göksel ( @Ahmad ) - Ben Göksel'in iki üç şarkısını severim diyordum.Bakıyorum çoğunu seviyormuşum. :X Geçen haftaki gibi olmasa da güzel puan gelecektir. :)

Yalın ( @Bully ) - Cornetto şarkıları sevdiğim şarkılardır.Böyle devam edersen güzel puanlar gelecek hep bende. :X

Tarkan ( @Maskeli Fedai ) - Bazı arkadaşlar çok sevse de ben bu şarkıyı çok sevmediğim için az puan gelecek. :)

Sertap Erener ( @adımutlulukk ) - Elnur Hüseynov bu şarkıyı söylemişti ve ondan sonra sevmiştim :X Bu hafta güzel puanı hakkeden bir şarkı. :)

Şebnem Ferah ( @batuhankaralar ) - Şebnem Ferah'ın da sevdiğim şarkıları varmış.Bu hafta güzel puan gelecek. :)

Ahmet Kaya ( @Yiğitt ) - Ortalama bir şarkıyla geldin bu hafta ve benden de 10+ puan aldın.:X

Ve son olarak Rihanna ( @sokak sanati ) - Bu sefer geçen seferkinden iyi olduğu için biraz yukarı verdim geçen haftakinden :X
Teşekkür ederim beğenmene sevindim. :D 3 cornetto şarkımız daha var güzel puanlarını beklerim. :A

Yoruldum güzel parça diğer şarkıları dinlemeden yorum yapmayayayım ama 8+ şimdiden. :D