Hatırladım şarkıyı @EFE UYSAL ama çok seviyorum diyemeyeceğim diğer şarkılara bağlı tabi ama ben Mustafa'nın slow bilindik tüm şarkılarını seviyorum ama bu eh.
Sorun değil geçen haftaya gibi olmasında.Hatırladım şarkıyı @EFE UYSAL ama çok seviyorum diyemeyeceğimdiğer şarkılara bağlı tabi ama ben Mustafa'nın slow bilindik tüm şarkılarını seviyorum ama bu eh.
Geçenki de iyiydi ama ben hep bu şarkıyı Meyra'dan dinlediğim için Mustafa o etkiyi verememişti.Sorun değil geçen haftaya gibi olmasında.Bu hafta elenmemek önemli.
Olabilir evet doğrudur Yağmur Ağlıyor Şeker Bir Yanlış Kaç Doğru sıraya dizilen şarkılar.Geçenki de iyiydi ama ben hep bu şarkıyı Meyra'dan dinlediğim için Mustafa o etkiyi verememişti.
Yağmur Ağlıyor'a çok iyi puan gelecektir bendenOlabilir evet doğrudur Yağmur Ağlıyor Şeker Bir Yanlış Kaç Doğru sıraya dizilen şarkılar.
Hastalıkta Sağlıktada erken kullanılabilir.Yağmur Ağlıyor'a çok iyi puan gelecektir benden
Neden geçen hafta -10 vermedin? geç gönderenlereRecapı yapmaya başlıyorum @EFE UYSAL -10 ile başlayacaktır
Başlamasın bence bu seferlik affedelim onu daRecapı yapmaya başlıyorum @EFE UYSAL -10 ile başlayacaktır
Sen Yağmur Ağlıyor ile ben Hediye ile geleceğim sanırımHastalıkta Sağlıktada erken kullanılabilir.
Neden geçen hafta -10 vermedin? geç gönderenlere
Haftaya olsun bence birde okul vardı bilmiyordum dün 22:00debittiğini.@denizz19 uymuyor dediği için vermek zorundayım birine artık.Yoksa herkes geç gönderir kurban sen oldun yani
Uymuyorsun doğru ama bu haftalıkta affedelim Efe'yi bu hafta sonuçları açıklarken kesin kararlar sunup arkasında duralım.@denizz19 uymuyor dediği için vermek zorundayım birine artık.Yoksa herkes geç gönderir kurban sen oldun yani
Eyvallah kardeşim doğru diyorsun normalde zaten bilirsin 3 sezondur yarışıyorum 1 kere bile geciktirdiğim olmamıştır.Uymuyorsun doğru ama bu haftalıkta affedelim Efe'yi bu hafta sonuçları açıklarken kesin kararlar sunup arkasında duralım.
Kıyamadığım için diyorum. Bu hafta itibariyle kimsenin gözünün yaşına bakma.@denizz19 hem uymuyorsun diyorsun hem de vermeyelim diyorsun sen de herkese acıyon hem kendin uymuyon deyip gaza getiriyon
Kıyamadığım için diyorum. Bu hafta itibariyle kimsenin gözünün yaşına bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?