lo ütopya semihin üniversiteden ev arkadşını buldum meğerse ne pismiş senin semihHahah.İlahi Emre.
lo ütopya semihin üniversiteden ev arkadşını buldum meğerse ne pismiş senin semihHahah.İlahi Emre.
Harca bakalım kozlarını.Mando Türkçe Sertab Yunanca söylüyorlar eşit sanırım ama bu kadar beğenilmediyse eurovision ile gelirim.
Berkay'da katılabilir ya ben alırım onu.
Ne oldu özelden çabuk anlat?lo ütopya semihin üniversiteden ev arkadşını buldum meğerse ne pismiş senin semih
ay ne konuşcam be oda arkadaşım konuşmuş ben muhattap olmadımNe oldu özelden çabuk anlat?Zaten adam 1.olamadı.
Yakından gördün mü peki Semih'i.ay ne konuşcam be oda arkadaşım konuşmuş ben muhattap olmadım
yok la ama kıl payı kaçırmışım ütopyaya gitmese buraya geliyormuş yarışma çıkınca gelmemişYakından gördün mü peki Semih'i.
yok la ama kıl payı kaçırmışım ütopyaya gitmese buraya geliyormuş yarışma çıkınca gelmemiş
ayyy herkeste ayrı bir alemdeYakından gördün mü peki Semih'i.
Öbür versiyon belli kitleye hitap edebilecek tarzda burada totali düşünmeliyim ben ve bu versiyon bence de çok iyi.bende tam diyecektim yoruldumu seç diye iki versiyonuda baya iyiçok çok iyi parça nakarat jeneriği özellikle çok iyi..başarılar
oldukça iddalı bir şarkı bu hafta listeyi zorlayabilir..başarılar:
yo ksana şarkı@denizz19 ben yollamayanları sayayım istersen.Yoksa recap hazırlamaya başlıyorum derim
Ahmad
mrt-06
Efe Uysal
xemrexxx
Ben herkes yollamıştır sanmıştım ondan @Ahmad @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx şarkılarını yollayın bir zahmet@denizz19 ben yollamayanları sayayım istersen.Yoksa recap hazırlamaya başlıyorum derim
Ahmad
mrt-06
Efe Uysal
xemrexxx
Ben herkes yollamıştır sanmıştım ondan @Ahmad @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx şarkılarını yollayın bir zahmet
Hele Atacan şarkısını ilk belirleyen kişi neyin kafasını yaşıyor bu oğlan
Biz onlara erken yollatalımHerkes yollayınca belirtirim22.00 ya kadar yollarlarsa recapı bugün paylaşırım
Vaktinde yollamayanlar - puan ile paylaşacaklar sen öyle demişsin.Herkes yollayınca belirtirim22.00 ya kadar yollarlarsa recapı bugün paylaşırım
Sen bu şarkıda karar kıldın dimi? Son dakikada değiştirmedeayyy herkeste ayrı bir alemde
Vaktinde yollamayanlar - puan ile paylaşacaklar sen öyle demişsin.İstersen bir anons yap.
Daha yeni geldim, atarım şimdi.Ben herkes yollamıştır sanmıştım ondan @Ahmad @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx şarkılarını yollayın bir zahmet
Hele Atacan şarkısını ilk belirleyen kişi neyin kafasını yaşıyor bu oğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?