- Reaksiyon puanı
- 58,384
- Puanı
- 1,061
Aynen artık eleneceğim biliniyordu
Geçen sezon 4.Hafta paylaşılmış ve 3.olmuş şarkı.Son 5te olsun anlarımda sonuncu olmak nedir?
Bende ilk gördüğünde çok şaşırdım.
Aynen artık eleneceğim biliniyordu
Geçen sezon 4.Hafta paylaşılmış ve 3.olmuş şarkı.Son 5te olsun anlarımda sonuncu olmak nedir?
Maalesef.Zaten yarışmaya son haftalar zorlanıyordum devam etmeğe.O yüzden jüride olamıcam.Bende ilk gördüğünde çok şaşırdım.Umarim jüri olarak devam edersin.Kopma yarışmadan.
Dediğim gibi yorum yapmıyorum artık umrumda bile değil kim kazanırsa kazansın zerre gözümde değil.Böyle anlaşılıyor.
Ayrica değiştirme hakkı olmak zorunda. Yanlış işaretleme yapıp haketmeyen mi kalsın. Neyse ne.
Tartışma çıkmasın.
Maalesef.Zaten yarışmaya son haftalar zorlanıyordum devam etmeğe.O yüzden jüride olamıcam.
Foruma şimdi geldimBir Allahın kulu da tebrik etmiyor
Teşekkür ederim senin de güzel puanın için bir kez daha teşekkürlerForuma şimdi geldimsonuçları yeni gördüm tebriklerşarkında iyiydi hakettin...tekrardan tebrikler
Oyumu ters kullandığımı şimdi fark ettim. Şebnem dedim ama yanlışıklık oldu.
Haklısın hande ile atiye şaşırttı beni özellikle atiye nin elenmesi şaşırttı3. Sezon yaışmacıları benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Hande'nin Atiye'nin elenmesi çok şaşırttı. Umarım Göksel ve Seksendört'te kolay kolay elenmez.
Sürpriz oldu benim için.Dediğim gibi geçen sezon 4.haftada 3.olan şarkı.Nasıl yenildim anlamadım.Benim şarkımdan kötü şarkılarda vardı.Kısmet.En kötüsü sana yüksek puan veremedim çıktımBen sana geçen hafta demiştim.Neyse sağlık olsun.
Hey Gidi Karadeniz de ben şampiyon olmuştum.Keşke o yarışmada MS kadar tutulsaydı.
Deniz ile düelloya kalman kötü olmuştu.Aynı şarkı ile benim elenip, senin şampiyon olman çok şaşırtmıştı. Sakın yanlış anlama benim elenmem şaşırtıcı olan.
Evet 2 puan vermişsin bana.Sürpriz oldu benim için.Dediğim gibi geçen sezon 4.haftada 3.olan şarkı.Nasıl yenildim anlamadım.Benim şarkımdan kötü şarkılarda vardı.Kısmet.En kötüsü sana yüksek puan veremedim çıktım
Hande Yener'e 2 puan vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?