MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben burada birşeyi anlamadım.Çoğu çok güzel diyor en sevdiğim diyor.Ama sonuçta eleniyorum. :)

Elenmeği beklemiyordum.En azından 10.haftada falan elenseydim iyi olurdu.Neyse kalan herkese başarılar. :)

@sokak sanati senin ayağın düşmedi bana :T:

Ben burada birşeyi anlamadım.Çoğu çok güzel diyor en sevdiğim diyor.Ama sonuçta eleniyorum. :)

Elenmeği beklemiyordum.En azından 10.haftada falan elenseydim iyi olurdu.Neyse kalan herkese başarılar. :)

geçen haftadan sinyal vermişti malesef kapına köleyim o sıralamada olmamalıydı bende dikakt çekmiştim ordan sinyalı bence vermişti geçmiş olsun :(:(:(

ben olsaydım kendim olsaydım diyorsun oyüzden dedim sıradan bir parçayla koy verin beni gittini delloda geçerken nerdeydin kaldıkı kop şebnemin parçasından kötü değil senin parçan koy verdin gittin beiden kötüydü harun şapiyon oldu o şarkıyla verdiğin oya birşey demedima ma burdakı tavrınla beni üzdün heleki benims ana yaklaşımımdan sonra gerçekten kalbimi kırdın daha konuşmaya gerek yok iyi akşamlar
Herkesin şarkısı kendine güzel tabi :) Bence Musti'nin Eski'yi geçebilecek şarkıları var ama bence Eski de Musti'nin şarkısından kötü değil hatta ilk 10'a girebilecek bir şarkıydı.

Ben çok seviyorum O şarkıyı ama napim. Hem sen seçtikten sonra ben çok iyi seçim dedim.:(
Ayrıca o şok cümlenin meali.:F

Eger diğer düello da ki yarışmacılara zarar veren bir fikirse malesef bir müdahele gerekiyor.
Dikkatli seçelim cümleleri.:)
Deniz kimseye art niyetli birşey demedi ki anlamadım ben olayı. Benim oyum 5'ten 3'e düşmüş sadece onu söyledi ki ben de buradaki mesajlardan 4 kişi saydım.

Herkesin şarkısı kendine güzel tabi :) Bence Musti'nin Eski'yi geçebilecek şarkıları var ama bence Eski de Musti'nin şarkısından kötü değil hatta ilk 10'a girebilecek bir şarkıydı.
ben verdiği puana anketti oyuna birşey demedimki cnm ona akrışamayız sonrasından söylediği sözlere dedim benim birrr şeyiö yok anketle etkim sonuc ne onua bilmiyorum herkes oyunu verir bekler bize bekliyoruz 🙂🙂🙂

Şu anki sonuçlar şunu gösteriyor. Mustafa Sandal'a daha yüksek verenlerin çoğu oylarını kullanmış, Şebnem Ferah'a daha yüksek verenlerin çoğu henüz kullanmamış. Bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda :D

Deniz kimseye art niyetli birşey demedi ki anlamadım ben olayı. Benim oyum 5'ten 3'e düşmüş sadece onu söyledi ki ben de buradaki mesajlardan 4 kişi saydım.

Sonuçta Çiğdem madur olmuş oluyor. Sanki Çiğdem ozelden oy topluyor algısı var orada.:)
5'den 3'é düşmesini açıkladım ben. Değiştirecek olabilir. Soruyu yanlış anlayan olur.:)

geçen haftadan sinyal vermişti malesef kapına köleyim o sıralamada olmamalıydı bende dikakt çekmiştim ordan sinyalı bence vermişti geçmiş olsun :(:(:(
Aynen artık eleneceğim biliniyordu :(

Ben çok seviyorum O şarkıyı ama napim. Hem sen seçtikten sonra ben çok iyi seçim dedim.:(
Ayrıca o şok cümlenin meali.:F

Geçen sezon 4.Hafta paylaşılmış ve 3.olmuş şarkı.Son 5te olsun anlarımda sonuncu olmak nedir? :(

Sonuçta Çiğdem madur olmuş oluyor. Sanki Çiğdem ozelden oy topluyor algısı var orada.:)
5'den 3'é düşmesini açıkladım ben. Değiştirecek olabilir. Soruyu yanlış anlayan olur.:)
heygidi karadeniz düelloalrındada yanlıs anlayanlar oy değiştirenelr çok oldu hatta her düelloa bu yanlıs anlaşılmalar yasandı buda ondan farksız ben sana başarılar diledim bekliyorum
kimsenin etkisi var tavrı yansıtılmamalı 🙂🙂🙂

Oyumu kullandım ve Mustafa Sandal elensin dedim. Şebnem Ferah bu hafta iyiydi. :)

Batuhan ve Çiğdem oy kullanmıyor 31'e düşüyor oy kullanacak sayısı.

Şuan 19 kişi oy kullandı. Yani bir 12 kişi daha oy kullanacak!

selam herkese bende oyumu kullandım valla şebnem ferah severim ama
mustafa sandalı daha çok sevdiğim için şebnemm ferah dedim ben