Ben geçen hafta 17 vermiştim ama bu hafta durgundu nedense.Ahmet Kaya'ya genel olarak yüksek verenler bu hafta düşük vermiş. Bkz: @Maskeli Fedai , Sen ve @xemrexxx
Ben geçen hafta 17 vermiştim ama bu hafta durgundu nedense.Ahmet Kaya'ya genel olarak yüksek verenler bu hafta düşük vermiş. Bkz: @Maskeli Fedai , Sen ve @xemrexxx
kop parçası elenmeyi hak etmiyor bence oyüzden düelloyu inş atlatıcaz atlatamazsakta sağlık olsun bakalım bekleyelim neler oluyor 🙂🙂🙂Batuhan'da yok forumda hadi yine iyisin.
Mustafa Ceceli.Senin şarkıcın kimdi ki ?İsme göre vermiyorum o yüzden bilemedim.
Sen elinden geleni yaptın zaten Çiğdem. 🙂 Hayırlısı artık.kop parçası elenmeyi hak etmiyor bence oyüzden düelloyu inş atlatıcaz atlatamazsakta sağlık olsun bakalım bekleyelim neler oluyor 🙂🙂🙂
Doğru ama genel olarak baktım ben.Ben geçen hafta 17 vermiştim ama bu hafta durgundu nedense.
Hmmm... Normalde sevdiğim bir şarkıydı ama bu hafta baya baya iyi şarkılar konulunca geriye düştü biraz.Mustafa Ceceli.
Birde şarkının ismine takılmış olabilirler.Doğru ama genel olarak baktım ben.
Çünkü sende bir iyi bir kötü bir orta veriyorsun.Ama @Maskeli Fedai @Reytinger genel olarak hep iyi verirdi, ondan dedim.
Hiç sorma, @Yakamoz-Asi ye whatsapp dan yazacağım zaten.Birde şarkının ismine takılmış olabilirler.
Olabilir cidden yiğit çünkü artık herkes puan kırma derdinde.
İki tarafa da başarılar diliyorum.Oylamada 2 kişi eşit oy aldığı için 2. Elenecek ismi düello belirleyecek.
Soru gayet basit. Kim elensin?
Çiğdem mk yoksa BatuhanKaralar mi yada Şebnem Ferah mi yoksa Mustafa Sandal mı?
Oylama yarın 7. Hafta başlayana kadar devam edecek. 7. Hafta konusunda veda edecek isim açıklanır.
@mrt-06 @Bully @EFE UYSAL @vadikızı @Ahmad @Amoureux @Yiğitt @GunesinOglu @Titanium @cookies @Tzira @hayret bi şey @OzaN @-potterhead- ve herkes.
Yarışmacılar ou kullanmasın. @Çiğdem- @batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?