MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Mustafa Sandal'a tam puan verdiğim için haliyle Şebnem Ferah elensin dedim.
Hayırlısı olsun.

Oylamada 2 kişi eşit oy aldığı için 2. Elenecek ismi düello belirleyecek.

Soru gayet basit. Kim elensin?

Çiğdem mk yoksa BatuhanKaralar mi yada Şebnem Ferah mi yoksa Mustafa Sandal mı?

Oylama yarın 7. Hafta başlayana kadar devam edecek. 7. Hafta konusunda veda edecek isim açıklanır.

@mrt-06 @Bully @EFE UYSAL @vadikızı @Ahmad @Amoureux @Yiğitt @GunesinOglu @Titanium @cookies @Tzira @hayret bi şey @OzaN @-potterhead- ve herkes.

Yarışmacılar ou kullanmasın. @Çiğdem- @batuhankaralar

İki tarafa da başarılar diliyorum.

Ben oylamamın dışına çıkmayacağım üzgünüm Şebnem Ferah'ı ben daha çok beğenmiştim. Bu yüzden Mustafa Sandal elensin diyorum.

Ben de bugüne kadar verdiğim oylara ve başarılarına bakarak Şebnem Ferah kalsın dedim Mustafa Sandal'ı da istemeyerek elensin dedim.
Sevdiğim bir şarkıcı ama çok başarılı olamadı bu haftaya kadar benim gözümde.

Sanırım eleneceğim. Elenmesem de haftaya elenirim kendime bundan sonra pek şans tanımıyorum. İyi olan kazansın

Şebnem Ferah elensin dedim. Oylamada Şebnem'e daha düşük vermiştim..

Altta yüklediğim medyalar diye bir kutucuk çıktı sanırım evrenin bir işareti bana içlerinden birini paylaşayım konuya renk gelsin.

[GALLERY=media, 793]Rengarenk Zekeriya by mrt-06 posted 16 Ekim 2014 22:15[/GALLERY]

Ben de verdiğim oya göre puanımı verdim. Sonuçta yüksek puanı Şebnem'e verip, Şebnem elensin diyemem. Şebnem Ferah'a 4 puan, Mustafa Sandal'a 2 puan vermiştim. Bu oylamama göre Mustafa Sandal elensin dedim.

Tabi Mustafa da genel olarak başarılı bir sanatçı, daha çok iyi şarkıları var gün yüzüne çıkmadık. Ama dediğim gibi ben bu haftanın şarkısına göre oy verdim.

Çikoya ve Batuhana başarılar yeniden.