Haberim yok konuya yeni daldım, balık gibi bakakaldım Tebrik ederim SılaHahaha yok genel anlamda 1.oldum yani bu hafta
Haberim yok konuya yeni daldım, balık gibi bakakaldım Tebrik ederim SılaHahaha yok genel anlamda 1.oldum yani bu hafta
Umut açsın işte konuyu, ne çocuk gibi daha uğraştırıyorsunuz. Zaten konuyu sen açıyorsun, bir gün açmadın diye ölecek değilsin. Uğraştırmayın milleti, tamam sen yoksun o zaman Umut açsın işte.23.00 gibi duello başlayacak iyi akşamlar
ne zoru ayol şebnem geelbilicek en kolay rakipti handeyle düelloya kalmayarak asıl oradan yırtmısım handenin direk elenmesi şansıma olmus düelloa kalsaydık ozaman zor olurdu işte hande musti düellosuÇok zor olacak senin için.
Şebnemide destekleyenler olacak.ne zoru ayol şebnem geelbilicek en kolay rakipti handeyle düelloya kalmayarak asıl oradan yırtmısım handenin direk elenmesi şansıma olmus düelloa kalsaydık ozaman zor olurdu işte hande musti düellosu
@sokak sanati bana heyecan mı yaşattırmak istedin ya. Bende ben elendim zannettim.
bu hafta biz iyiyiz bence desteklerinizi bekliyoruz akşama hayırlısı olsunŞebnemide destekleyenler olacak.
Çok korktum.
Aynen, yeni konuluk bir durum da yok zaten. İnsanları mağdur etmeyin, hazır herkes buradayken oyunu kullansın. Gece kimse yokken mi oylama başlayacak? Ekle sen ya, milleti uğraştırmasın gece gece.@günesinoglu konuya anket ekleyeceğiz sadece. Öyle ayrı konuya gerek yok bence.
Elenen ismi sorayım herkese. Yarına kadar belli olur ve 18.00'da yeni konu açılır.