- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Final puanı bile alabilirdi onla.Bence de ama yanlış şarkı bence Bir Fırt Çek daha iyi olurdu cidden
Ceceli en kötü kesin.sssssYıldız Tilbe,Barış Manço,Demet Akalın,Hande Yener yine çok iyiler
Yıldız Tilbe,Barış Manço,Demet Akalın,Hande Yener yine çok iyiler
Hayır daha oylarımı belirleyemedim Kimseyi de dinlemedim göz kararı birşeyler söyledimCeceli en kötü kesin.sssss
Hangi AKşamSen akşam oy kullanmıyor muydun
Hayır daha oylarımı belirleyemedim Kimseyi de dinlemedim göz kararı birşeyler söyledim
Hangi AKşam
Yıldız Tilbe,Barış Manço,Demet Akalın,Hande Yener yine çok iyiler
Dinleyeyim bir hele karar veririm ,zevkler ve renkler görecelidirRiri mükemmel.
Dinleyeyim bir hele karar veririm ,zevkler ve renkler görecelidir
Yok yüksek verdim. Şarkıyı beğendim bu hafta da ama Türk şarkılar biraz daha ön plandaydı.Bizim görecemiz hep aynı olmalı. Sonuçta KA izlemiş dostlarız.
@Yiğitt . Eğer düşük verdiysen keserim O Yusuf'un bacaklarını.
Nereden vuracağını iyi bilen birisin Dinleyeyim de akşam oylayacam, Ahmet kaya da iyiymiş bu aradaBizim görecemiz hep aynı olmalı. Sonuçta KA izlemiş dostlarız.
@Yiğitt . Eğer düşük verdiysen keserim O Yusuf'un bacaklarını.
Yok yüksek verdim. Şarkıyı beğendim bu hafta da ama Türk şarkılar biraz daha ön plandaydı.
Nereden vuracağını iyi bilen birisin Dinleyeyim de akşam oylayacam, Ahmet kaya da iyiymiş bu arada
Tabi canım bilmez miyim seni.Heee yorum yapmayınca şey oldum. Şaka yaptım ben orada zaten.
Yusuf geleceğin Kralı.
Zaten bir bana iyi demedin.
Neyse vurmadım da yani öyle oy kullanırken göz önüne bulundur.
Tabi canım bilmez miyim seni.
Ay tamam verdim puanımı zaten, ne bu yakınlaşmalar falan.Serenay'da profilinde çok tatlı durmuş. Yeşil renk ve Serenay'ın sarı saçlarının uyumu. Mükemmel.
Ay tamam verdim puanımı zaten, ne bu yakınlaşmalar falan.
Tabi canım aldın 5 puanı, başladın sevinç gösterilerine.Uzun zamandır Serenay'ı dillendirecektim bu güne kısmetmiş.
Senin için dinledim daha hiçbir şarkıyı dinlemedimHeee yorum yapmayınca şey oldum. Şaka yaptım ben orada zaten.
Yusuf geleceğin Kralı.
Zaten bir bana iyi demedin.
Neyse vurmadım da yani öyle oy kullanırken göz önüne bulundur.
Jeton şimdi düştü beynime Avatarlarımız aynı ya ondan karıştırmışsındırDeniz le karıştırdım pardon