MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

@Harunnn60 o hep kullanıyor ya bir kere hastanelik problemi vardı o yüzden kullanamamıştı :D

Oylarımı kullandım, yorum yapmazsam olmaz. :D

Bu haftanın en iyi ve benim için ayrı bir önemi olan şarkısı Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber idi. :D @mrt-06 ya kaç kere dedim kullan diye, sonunda kullanmış. :bhr: En yüksek puanı açık ara bu şarkıya verdim.

Sıla'nın şarkısı ilk başladığında bu neydi ya, ilk kez mi dinliyorum falan dedim. :D Sonra tanıtım ve söyledim kendim de şarkıyı. :D Sıla da iyi puan aldı benden. @denizz19

Seksendört en sevdiğim grup olduğu için her hafta iyi puan veriyorum. Konserine gittiğim ve eğlendiğim gruplardan birisidir, o nedenle her şarkısını bilirim. :D Yine iyi verdim. @ozgur2113

Yıldız Tilbe sonunda benlik şarkılarına başladı. :Z Geçen sezon en iyi şarkıları en baştan yayınlayarak büyük hata yapmıştı ama hep iyi almıştı o güzel şarkılar süresince. Bu sezon iyi kullandı bence, bu hafta iyi puan aldı benden. @xemrexxx

Demet Akalın, Barış Manço, Tarkan, Yalın ve Hande Yener de bu hafta iyiydi. @tolgab @-potterhead- @Maskeli Fedai @Bully @EnveR (Hande Yener sonunda iyi şarkıyla çıktı ve sonunda yüksek verdim. )

Genel olarak şarkılar iyiydi, herkese başarılar. :X

Yok yüksek verdim. :D Şarkıyı beğendim bu hafta da ama Türk şarkılar biraz daha ön plandaydı. :D

Heee yorum yapmayınca şey oldum.:bhr: Şaka yaptım ben orada zaten.:A
Yusuf geleceğin Kralı.:Z

Nereden vuracağını iyi bilen birisin :A Dinleyeyim de akşam oylayacam, Ahmet kaya da iyiymiş bu arada :D

Zaten bir bana iyi demedin.:(
Neyse vurmadım da yani öyle oy kullanırken göz önüne bulundur.:bhr:

Heee yorum yapmayınca şey oldum.:bhr: Şaka yaptım ben orada zaten.:A
Yusuf geleceğin Kralı.:Z

Zaten bir bana iyi demedin.:(
Neyse vurmadım da yani öyle oy kullanırken göz önüne bulundur.:bhr:
Senin için dinledim :bhr: daha hiçbir şarkıyı dinlemedim :D
Fena bulmadım, bilirsin yabancı şarkıları sevmem yinede beğendim gibi...

Deniz le karıştırdım pardon :(
Jeton şimdi düştü beynime :D Avatarlarımız aynı ya ondan karıştırmışsındır :D