MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

@sokak sanati ya da öyle de yapmayım 2 puan ne ya acımasız değilim ben :A

Her bir puana 2 kişi sığdırayım :A

20-2
19-2
18-2
17-2
16-2
15-2
14-2
13-2
12-2
11-1

Tamam anlaşırız.:A
Ama bu şekilde daha güzel gibi. Herkese 20 vermek çok bolkör oluyor.:( Tabi bana yarıyordu bu durum ama daha hakkiniyetli olur.:D

Oylarımı kullandım :D

Göksel ve Şebnem Ferah çok çok iyi gelmiş.En azından biriniz final puanı alın bu hafta :D @Ahmad @batuhankaralar

Mustafa Ceceli ve Gülşen 'i düşük buldum.Aslında sevdim ama düşük vermek zorunda kaldım :( @EFE UYSAL @Billy

Katy Riri'den daha iyi gelmiş.Bu sefer de Katy final puanı alacak gibi :D @Harunnn60 @sokak sanati

Şu an şarkıları dinliyor, kliplerini izliyorum Katy Perry'in şarkısının klibi çok güzelmiş, değişik ve farklı. :) Böyle klipleri bizim sanatçılarda yapmalı.. @Harunnn60

Göksel ve Şebnem Ferah çok çok iyi gelmiş.En azından biriniz final puanı alın bu hafta :D @Ahmad @batuhankaralar

Mustafa Ceceli ve Gülşen 'i düşük buldum.Aslında sevdim ama düşük vermek zorunda kaldım :( @EFE UYSAL @Billy

Katy Riri'den daha iyi gelmiş.Bu sefer de Katy final puanı alacak gibi :D @Harunnn60 @sokak sanati

Umarım alır. Ben orada olmak için biraz aceleci davranım risksiz haftalardan iyi parçamı harcadım ve deydi de.:D Katy'de o listede olabilir ki ilk sezon final puanı aldı.:D

Artık iyi puanlar almak istiyorum gerçekten. :(

Şu an şarkıları dinliyor, kliplerini izliyorum Katy Perry'in şarkısının klibi çok güzelmiş, değişik ve farklı. :) Böyle klipleri bizim sanatçılarda yapmalı.. @Harunnn60
Evet klip harika kesinlikle. Katy kliplere çok özen gösteriyor. Aslında bu klipleri bizimkilerde yapabilir çok zor değil bence. :D

Sonlara doğru da hep tam alacaksın.Sen iddiasızdan iddialıya gidiyorsun ve final göreceksin bence :D

Hüsran,ille de aşk,Eksik,Sevgilim,Es,Unutamam....
İnşallah Allahın izniyle, haftaya zaten tanınmış parçalarla geliyorum senin seveceğin. :X 8. haftadan sonra full final puanı hedefi. :D

@Çiğdem- ben sana kötü diyordum ya asla kötü değilmiş şarkın yanlış şarkıyı hatırladım ben herhalde :D