@sokak sanati ya da öyle de yapmayım 2 puan ne ya acımasız değilim ben
Her bir puana 2 kişi sığdırayım
20-2
19-2
18-2
17-2
16-2
15-2
14-2
13-2
12-2
11-1
Tamam anlaşırız.
Ama bu şekilde daha güzel gibi. Herkese 20 vermek çok bolkör oluyor.
@sokak sanati ya da öyle de yapmayım 2 puan ne ya acımasız değilim ben
Her bir puana 2 kişi sığdırayım
20-2
19-2
18-2
17-2
16-2
15-2
14-2
13-2
12-2
11-1
Gülşen tanınmayaan şarkıyla gelmiş risk almış keşke Bir Fırt Çeki kullanaydı.Kötü verdiklerimi yazmadım.Orada olanların hepsi en kötü 5 almıştır.Puanlarım zaten öyle.
@EFE UYSAL ebnde de az bir şy düştü ama iyi sayılır yine tabi senden kötü:
Gülşen tanınmayaan şarkıyla gelmiş risk almış keşke Bir Fırt Çeki kullanaydı.
Gülşene bu hafta kıyılabilir benden demesi.Aynen. Ben ilk ekz duydum. Klip falan da yok. Bence de büyük hata.
Gülşene bu hafta kıyılabilir benden demesi.Çok büyük hata bence bu ilk10a girerdi.
İnşallah elenmez.UMarım olmaz.Gülşen sevdiğimiz ve desteklediğimiz bir şarkıcı ama harcanıyor.
Evet çok bağırıyor Şebnem ya.İnşallah elenmez.Şebnem yine çok bağırmış.
Sorun yok senden 1 tam alamadık.ssssssssOylarımı kullandım
Göksel ve Şebnem Ferah çok çok iyi gelmiş.En azından biriniz final puanı alın bu hafta@Ahmad @batuhankaralar
Mustafa Ceceli ve Gülşen 'i düşük buldum.Aslında sevdim ama düşük vermek zorunda kaldım@EFE UYSAL @Billy
Katy Riri'den daha iyi gelmiş.Bu sefer de Katy final puanı alacak gibi@Harunnn60 @sokak sanati
Oylarımı kullandım
Göksel ve Şebnem Ferah çok çok iyi gelmiş.En azından biriniz final puanı alın bu hafta@Ahmad @batuhankaralar
Mustafa Ceceli ve Gülşen 'i düşük buldum.Aslında sevdim ama düşük vermek zorunda kaldım@EFE UYSAL @Billy
Katy Riri'den daha iyi gelmiş.Bu sefer de Katy final puanı alacak gibi@Harunnn60 @sokak sanati
Sorun yok senden 1 tam alamadık.ssssssss
Artık iyi puanlar almak istiyorum gerçekten.Oylarımı kullandım
Evet klip harika kesinlikle. Katy kliplere çok özen gösteriyor. Aslında bu klipleri bizimkilerde yapabilir çok zor değil bence.Şu an şarkıları dinliyor, kliplerini izliyorum Katy Perry'in şarkısının klibi çok güzelmiş, değişik ve farklı.Böyle klipleri bizim sanatçılarda yapmalı.. @Harunnn60
Şarkıyı pek beğenmedim ama klibin hatrına iyi verdim açıkçası ben.Artık iyi puanlar almak istiyorum gerçekten.
Evet klip harika kesinlikle. Katy kliplere çok özen gösteriyor. Aslında bu klipleri bizimkilerde yapabilir çok zor değil bence.
İnşallah Allahın izniyle, haftaya zaten tanınmış parçalarla geliyorum senin seveceğin.Sonlara doğru da hep tam alacaksın.Sen iddiasızdan iddialıya gidiyorsun ve final göreceksin bence
Hüsran,ille de aşk,Eksik,Sevgilim,Es,Unutamam....
Şu an şarkıları dinliyor, kliplerini izliyorum Katy Perry'in şarkısının klibi çok güzelmiş, değişik ve farklı.Böyle klipleri bizim sanatçılarda yapmalı.. @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?