MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

@sokak sanati ya da öyle de yapmayım 2 puan ne ya acımasız değilim ben

Her bir puana 2 kişi sığdırayım

20-2
19-2
18-2
17-2
16-2
15-2
14-2
13-2
12-2
11-1

Tamam anlaşırız.

Ama bu şekilde daha güzel gibi. Herkese 20 vermek çok bolkör oluyor.
Tabi bana yarıyordu bu durum ama daha hakkiniyetli olur.

Oylarımı kullandım

Göksel ve Şebnem Ferah çok çok iyi gelmiş.En azından biriniz final puanı alın bu hafta
@Ahmad @batuhankaralar

Mustafa Ceceli ve Gülşen 'i düşük buldum.Aslında sevdim ama düşük vermek zorunda kaldım
@EFE UYSAL @Billy

Katy Riri'den daha iyi gelmiş.Bu sefer de Katy final puanı alacak gibi
@Harunnn60 @sokak sanati

Şu an şarkıları dinliyor, kliplerini izliyorum Katy Perry'in şarkısının klibi çok güzelmiş, değişik ve farklı.
Böyle klipleri bizim sanatçılarda yapmalı.. @Harunnn60

Umarım alır. Ben orada olmak için biraz aceleci davranım risksiz haftalardan iyi parçamı harcadım ve deydi de.
Katy'de o listede olabilir ki ilk sezon final puanı aldı.

Artık iyi puanlar almak istiyorum gerçekten.

Şu an şarkıları dinliyor, kliplerini izliyorum Katy Perry'in şarkısının klibi çok güzelmiş, değişik ve farklı.
Böyle klipleri bizim sanatçılarda yapmalı.. @Harunnn60
Evet klip harika kesinlikle. Katy kliplere çok özen gösteriyor. Aslında bu klipleri bizimkilerde yapabilir çok zor değil bence.

Artık iyi puanlar almak istiyorum gerçekten.

Evet klip harika kesinlikle. Katy kliplere çok özen gösteriyor. Aslında bu klipleri bizimkilerde yapabilir çok zor değil bence.
Şarkıyı pek beğenmedim ama klibin hatrına iyi verdim açıkçası ben.

Sonlara doğru da hep tam alacaksın.Sen iddiasızdan iddialıya gidiyorsun ve final göreceksin bence

Hüsran,ille de aşk,Eksik,Sevgilim,Es,Unutamam....
İnşallah Allahın izniyle, haftaya zaten tanınmış parçalarla geliyorum senin seveceğin.
8. haftadan sonra full final puanı hedefi.

@Çiğdem- ben sana kötü diyordum ya asla kötü değilmiş şarkın yanlış şarkıyı hatırladım ben herhalde