Ben böyleyim işine gelirseAy bana ne, ne haliniz varsa görün.Ben atar yapmak için, burada kimseye edebiyat, felsefe yapacak havam yok.
Ayy içimi bunlattın, ne dersi veriyorsun şekerim.
Çocuk hayattan kopup buraya stres atmaya gelmiş, geçmiş hak hukuk anlatıyor bana.
![]()
Hayret burada eş değer değiliz senle.Ben böyleyim işine gelirse![]()
Her insan hak ve hukuka önem verir. Kimileri salaktır görmezden gelir bolca mevcut çevremizde.Hayret burada eş değer değiliz senle.![]()
![]()
Tamam uza ya.Her insan hak ve hukuka önem verir. Kimileri salaktır görmezden gelir bolca mevcut çevremizde.![]()
20 dakıka kaldı eşkiyadan önce zaman geçer böylecelikleBugün demi sonuçlar?![]()
Bu yıl sınıfta ilk 5'e girmem lazım. Kendimi derslere vereceğim. Foruma bile 15 dakikalığına giriyorum her gün.
Bu yıl sınıfta ilk 5'e girmem lazım. Kendimi derslere vereceğim. Foruma bile 15 dakikalığına giriyorum her gün.![]()
Yapma bunu ya açıkla işte canım çok sıkılıyor neşemizi bulurduk biraz.Geç oldu artık.Sonuçlar yarın 18.00'de sizlerle![]()
Boşuna sevinmişsin.20 dakıka kaldı eşkiyadan önce zaman geçer böylecelikle![]()
mustimi nasıl buldun ayy o beğenmediklerinden biriside biz değilizdir umarımBu hafta listemde ki ilk 4 şarkıda benim gözümde çok iyi parcalardı. Sertab'a bir birincilik vermek istedim ama yabancı kontejyanı ve bir şebnem şöleni olduğu için veremedim.
Mustafa Ceceli'nin bu 4 hafta içinde hiç iyi şarkısına rast gelmedim, hatta nasıl şarkıcı yaptılar bunu diye düşünüyorum. Yabancı bir yıldızla olan albümünde yabancı dilde olan kısımları nasıl katlettiğinin etkisindeyim gerçi..
Ben genel olarak bu haftayı başarılı buldum, gerçek anlamda beğenmediğim 3-4 şarkı vardı gerisi ortlamanın üstündeydi benim zevkime göre.
mustimi nasıl buldun ayy o beğenmediklerinden biriside biz değilizdir umarım
![]()