Bizim partimiz de anca MS olur zaten.6'da parti var zaten.![]()
Bizim partimiz de anca MS olur zaten.6'da parti var zaten.![]()
Bizim partimiz de anca MS olur zaten.![]()
@Bully daha çok partici aslında ama benim en fazla çay partisi olur.
![]()
Kaan'a el vermemiz lazım efendi çocuklar olarak.Biliyorum sabahları bazen ayakta duramadığından bahsetmişti bana.![]()
Bugün demi sonuçlar?izeyecek 2-3 yabancı dizim var ayy şunları izleyip ev işlerinide halledip sonuclara yetişeyim iyi günler şimdirik herkese![]()
Padişahımız açıklansın dedi neden hala açıklanmıyor!! Harem ağası @Yiğitt tez Cengo'nun kellesi vurulsun.Açıklansın sonuçlar![]()
TövbePadişahımız açıklansın dedi neden hala açıklanmıyor!! Harem ağası @Yiğitt tez Cengo'nun kellesi vurulsun.)
Yine güzel saçmalıyorum.![]()
Ay ben kimsenin kellesini vuramam, yiyebilirim ama.Padişahımız açıklansın dedi neden hala açıklanmıyor!! Harem ağası @Yiğitt tez Cengo'nun kellesi vurulsun.)
Yine güzel saçmalıyorum.![]()
Ay sen raks et en iyisi gece eğlence düzenleyelim.Ay ben kimsenin kellesini vuramam, yiyebilirim ama.![]()
![]()
![]()
Seni de yiyecem şimdi, uza bence.Ay sen raks et en iyisi gece eğlence düzenleyelim.![]()
Şşşt üzme Meleği. Ablan yaşında biriyle biraz düzgün konuş Cengiz.@vadikızı teip atmaktan vazgeç ya.
Kendi düşüncesini belirtiyor ne var bunda? İkilinin konuşmalarına karışma bence.Şşşt üzme Meleği. Ablan yaşında biriyle biraz düzgün konuş Cengiz.
Bende kendi düşüncemi söylüyorum zaten sen niye atladınKendi düşüncesini belirtiyor ne var bunda? İkilinin konuşmalarına karışma bence.
Cengiz sende oyları açıkla artık.![]()
Canım sıkıldı, denizime atar yapayım dedim.Bende kendi düşüncemi söylüyorum zaten sen niye atladın![]()
Denizin her zaman doğruluktan hak hukuktan ve saygıdan yanadır. Küçük kardeşlerimize ders vermeliyiz ki öğrensinler. Cengiz'e kötü anlamda söylemiyorumCanım sıkıldı, denizime atar yapayım dedim.![]()
Ay bana ne, ne haliniz varsa görün.Denizin her zaman doğruluktan hak hukuktan ve saygıdan yanadır. Küçük kardeşlerimize ders vermeliyiz ki öğrensinler. Cengiz'e kötü anlamda söylemiyorum![]()