MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Oylarımı kullandım en iyi bulduğum 5 şarkıcı sırasız şekilde Ahmet Kaya, Hande Yener, Yıldız Tilbe, Seksendört ve Gülşen...

Herkese başarılar..

aşk olsun çiğdem ben erkekmiyim kız bende aktif olacam bundan sonra
evde işler çoktu kardeşimin oraya geldim raatım artık🙂
dizikolik tzira gizem ak falan erkekmi onlarda kız ben bayan üye yok demiyorum ayol aktif bayan üye yok diyorum benimle karşılaştırınca diğerleri arasında dağlar kadar fark çıkıyor ortaya onu diyoruz

gerçi @Yiğitt yetiyor bana hepinize bin basar

valla bende bundan sonra aktif olacam inşallah

Ceceli daha ağır basıyor reelde.

Ceceli daha ağır basıyor reelde.
şu açıdan diyordur @S.G.A.T murat boz un reelde bayan hayran kitlesi ceceliye fark atar muratın konserde poposunu mıncıklıyor kızlar adamı taciz ediyorlar

o seste hadise demişti galiba murat boz sizleride kucağına alsınmı demişti oradakı bayanlara hepsi birden muratın üstüne atlıyordu nerdeyse inanılamz bir bayan kitlesi vardır muratın adamı ellerinden gelse parçalıcaklar geçri sesine göre fiziğini beğeniyorum bende

La sosyal medyaya bak fanı çok fazla Cecelinin kadınlarda hasta ona bak ordan.

Sorduydum bir ara kimse kabul etmemişti.Zaten yeni şarkıcı gelmesi zor ve imkansız diğerlerine haksızlık

Haksızlık gözüyle bakılması çok yanlış bana göre. Sen zaten en iyisiysen yeni gelenide elersin.
Şarkı sayısıda önemli değil. Hangi şarkıcının 20 şarkısıda popüler ve herkes tarafından seviliyor ki?
Arkadaşlar bir düşünün bence diyorum.
Elenen değilde Gülben Ergen falan gelse çok sevinirim.