- Reaksiyon puanı
- 59,712
- Puanı
- 1,060
Beğendim
Daha 9 kişi mi ne yollamış yarışmacılar arasında foruma en son Pazartesi girenler var.
Beğendim
Daha 9 kişi mi ne yollamış yarışmacılar arasında foruma en son Pazartesi girenler var.
Kırgın Çiçekler'in etkisinden kurtulamamışlarDaha 9 kişi mi ne yollamış yarışmacılar arasında foruma en son Pazartesi girenler var.
Sayende forumda diziyi izlemeyen kalmayacak bu gidişle.Kırgın Çiçekler'in etkisinden kurtulamamışlar
Hahaha sahi ya bu aralar millet akın etmeye başladı diziye benim etkim büyük neredeyse Perşembe'ye gireceğiz hala konuşuluyor dizimizSayende forumda diziyi izlemeyen kalmayacak bu gidişle.
Bu şarkıyı Fatih Kısaparmak'tan dinlemeyi seviyorum. Bu yüzden bu hafta da düşük puan maalesef.BU HAFTAKİ ŞARKIMIZI BABALARIMIZA ARMAĞAN EDELİM O ZAMAN...
AHMET KAYA'DAN ''BU ADAM BENİM BABAM'' ŞARKISI GELİYOR...
@GunesinOglu @DarkLeqenD @-potterhead- @Reytinger @mrt-06 @Billy Kane @turkuazz @Çiğdem- @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @beyazsoy @HarzeM @Ahmad @BesaleT @Harunnn60 @adımutlulukk @Amoureux @Bully @primavera @HachiKo @sokak sanati @denizz19 @OzaN @EnveR @ozgur2113 @eros @Tzira @soo @eskici @Castei @ABAY_06 @S.G.A.T. @tolgab @sürgünüm @Titanium @vadikızı @batuhankaralar @gözlemci @xemrexxx @Felon @berkann @cevaa
Tabi bu şarkıyı en iyi Fatih Kısaparmak söylüyor ama Ahmet Kaya'dan da seviyorum.Bu şarkıyı Fatih Kısaparmak'tan dinlemeyi seviyorum. Bu yüzden bu hafta da düşük puan maalesef.
Beğendim canısı iyi puan alırsın benden Ahmet Kaya'dan dinlemeyi çok seviyorum bu şarkıyı.BU HAFTAKİ ŞARKIMIZI BABALARIMIZA ARMAĞAN EDELİM O ZAMAN...
AHMET KAYA'DAN ''BU ADAM BENİM BABAM'' ŞARKISI GELİYOR...
@GunesinOglu @DarkLeqenD @-potterhead- @Reytinger @mrt-06 @Billy Kane @turkuazz @Çiğdem- @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @beyazsoy @HarzeM @Ahmad @BesaleT @Harunnn60 @adımutlulukk @Amoureux @Bully @primavera @HachiKo @sokak sanati @denizz19 @OzaN @EnveR @ozgur2113 @eros @Tzira @soo @eskici @Castei @ABAY_06 @S.G.A.T. @tolgab @sürgünüm @Titanium @vadikızı @batuhankaralar @gözlemci @xemrexxx @Felon @berkann @cevaa
Teşekkür ederim canısı.Beğendim canısı iyi puan alırsın benden Ahmet Kaya'dan dinlemeyi çok seviyorum bu şarkıyı.
Umarım sen de benimkini beğenirsin.Teşekkür ederim canısı.
En düşük verdiğim puan sana 15'dir. Yine de fena puan sayılmaz, o da senin güzel hatrın için.Tabi bu şarkıyı en iyi Fatih Kısaparmak söylüyor ama Ahmet Kaya'dan da seviyorum.Senin beğenebileceğini düşünüyordum.
Recaplardan bakacağım şarkına.Umarım sen de benimkini beğenirsin.
Halbuki geçen haftaki şarkımı kesin beğeneceğini düşünüyordum, hatta puan vermediğini falan sanmıştım.En düşük verdiğim puan sana 15'dir. Yine de fena puan sayılmaz, o da senin güzel hatrın için.
Bak ama iyi bakRecaplardan bakacağım şarkına.
Halbuki geçen haftaki şarkımı kesin beğeneceğini düşünüyordum, hatta puan vermediğini falan sanmıştım.Sonra 11 görünce şaşırdım.
Sağolasın.
Sen de gel artık be ne yapıyon köyde tezek mi süpürüyonAz sonra şarkılarını yollamayanları açıklayayım
Sen de gel artık be ne yapıyon köyde tezek mi süpürüyon
İyi ya o halde söyle şunlara atsınlar şarkılarını başlayalım artık oylamayaGeldim geldim az önce erken dönüş yaptım
Ben yarışan kişi sayısı fazla iken 15 puan kastetmiştim, şimdi 23'e kadar düştü sanırsam. Yarısı 11 ediyor fena puan değil bence. Yiğido, sevdiğimiz şarkıya göre oy kullanıyoruz, Şiire Gazele, Yakarım Geceleri ve Söyle gibi parçaları listeye alsan emin ol tam puan veririm.Recaplardan bakacağım şarkına.
Halbuki geçen haftaki şarkımı kesin beğeneceğini düşünüyordum, hatta puan vermediğini falan sanmıştım.Sonra 11 görünce şaşırdım.
Sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?