MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

En fazla dinlediğim parçalarından birisi
iyi bir puan alır geçen haftaya görede gayet iyi, bu hafta pek kaliteli işler yok gibi geçen hafta herkes çok iyiydi .Bu hafta toplasam 10-12 kişi çok iyi
aaaa sevindim cnm bu hafta 4-5 kişiyle birlikte final puanına aday görüyorum kendimi inş ego dan sonra bu haftada final puanı olur en azından iddalıyız hayırlısı bakalım

aaaa sevindim cnm bu hafta 4-5 kişiyle birlikte final puanına aday görüyorum kendimi inş ego dan sonra bu haftada final puanı olur en azından iddalıyız hayırlısı bakalım
Aynen ilk 3 içerisinde olabilicek bir parçayla gelmişsin
Hep böyle diyorum sonrasında sıralama oynuyor ama herkes bazen çok iyi çıkış yapıyor. Şimdi Hande-Yıldız neler seçmiş ona bağlı

Bu haftaki şarkım; Ali Yazar Veli Bozar
Yorumlarınızı bekliyorum

başarılı bir seçim bol şans

bol şans beğendim

çok severim bol şans

güzel bir düşünce + puanı olacaktır

ne oluyoruz ya herkes kaliteli şarkı seçmiş işimizi zorlaştırıyorsunuz ama arkadaşlar

vasatın üstünde

1puanım şuan belli oldu sanki daha 11 sayfa var gerçide

ilk defa beğendim 10 üstü garanti alırsın

Son düzenleme:
Aynen ilk 3 içerisinde olabilicek bir parçayla gelmişsin
Hep böyle diyorum sonrasında sıralama oynuyor ama herkes bazen çok iyi çıkış yapıyor. Şimdi Hande-Yıldız neler seçmiş ona bağlı
ayoll musti herkesmi mustiye sahip çıkalım

bu sezon kurallar değişti cnm artık ilk 4 sırada yer alanlar final puanları alıyor

kendi açımdan iyi bir ilk 3 hafta geçirdim sıralama olarak hep rahat yerlerde bulundum 4 final puanımda var inş haftalar geçtikçe daha iyi olucaz bu sezon zaten son olucak gibi bari uzun haftalar kalıp tadını çıkaralım ayoll

yüksek almayacağın aşikar

başarılı bir seçim tebrikler

sılaya düşük vereceğim aklıma gelmemişti

mükemmel bir seçim

Sonunda. Bu hafta tüm düşük aldıklarım puanını arttırdı. Final puanı alacağım inşaallah.