MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

En fazla dinlediğim parçalarından birisi :) iyi bir puan alır geçen haftaya görede gayet iyi, bu hafta pek kaliteli işler yok gibi geçen hafta herkes çok iyiydi .Bu hafta toplasam 10-12 kişi çok iyi :)
aaaa sevindim cnm bu hafta 4-5 kişiyle birlikte final puanına aday görüyorum kendimi inş ego dan sonra bu haftada final puanı olur en azından iddalıyız hayırlısı bakalım
:bhr::bhr::bhr:

aaaa sevindim cnm bu hafta 4-5 kişiyle birlikte final puanına aday görüyorum kendimi inş ego dan sonra bu haftada final puanı olur en azından iddalıyız hayırlısı bakalım
:bhr::bhr::bhr:
Aynen ilk 3 içerisinde olabilicek bir parçayla gelmişsin :) Hep böyle diyorum sonrasında sıralama oynuyor ama herkes bazen çok iyi çıkış yapıyor. Şimdi Hande-Yıldız neler seçmiş ona bağlı :D

Bu haftaki şarkım; Ali Yazar Veli Bozar :) Yorumlarınızı bekliyorum :X

başarılı bir seçim bol şans :)

bol şans beğendim

çok severim bol şans :)

güzel bir düşünce + puanı olacaktır :)

ne oluyoruz ya herkes kaliteli şarkı seçmiş işimizi zorlaştırıyorsunuz ama arkadaşlar :(

@EFE UYSAL bu hafta şaşırtıcam seni. Kayahan şarkısı seçerek çok iyi yapmışsın :D

@-potterhead- @Bully sizde üst sıralarda olacaksınız bence. İyi şarkılar.

Bende bu hafta slow bir şarkı seçeyim dedim. Herkerse başarılar.

@GunesinOglu @Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @Aserat @Tzira @vadikızı @Felon @eskici

vasatın üstünde

1puanım şuan belli oldu sanki daha 11 sayfa var gerçide :D

Bu hafta final puanına gözümüzü dikelim dedik ve vitesi arttırdık.:Z

Rihanna'nın en çok sükse yaratmış klipelrinden Loud'un en eğlenceli klibidir ve en kıpır kıpır şarkısıdır bence.:Z Forumda da tam puan verecek en az 5 kişi biliyorum.:bhr: Bu hafta dediğim gibi final puanına gözümüzü diktik çünkü geçen hafta 6. olduğum Disturbia'nın çok ötesinde bir şarkı bu.:Z

Şimdiden hayırlı olsun bakim. Recap sürem 3.01 - 4.01 :Z

@cookies @HarzeM @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @adımutlulukk @soo @-potterhead- @Yiğitt @Maskeli Fedai @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann ve diğer herkes.:D

ilk defa beğendim 10 üstü garanti alırsın :)

Son düzenleme:
Aynen ilk 3 içerisinde olabilicek bir parçayla gelmişsin :) Hep böyle diyorum sonrasında sıralama oynuyor ama herkes bazen çok iyi çıkış yapıyor. Şimdi Hande-Yıldız neler seçmiş ona bağlı :D
ayoll musti herkesmi mustiye sahip çıkalım :A:A:A

bu sezon kurallar değişti cnm artık ilk 4 sırada yer alanlar final puanları alıyor :F

kendi açımdan iyi bir ilk 3 hafta geçirdim sıralama olarak hep rahat yerlerde bulundum 4 final puanımda var inş haftalar geçtikçe daha iyi olucaz bu sezon zaten son olucak gibi bari uzun haftalar kalıp tadını çıkaralım ayoll :A:A:A

yüksek almayacağın aşikar :)

başarılı bir seçim tebrikler

sılaya düşük vereceğim aklıma gelmemişti :(

mükemmel bir seçim :ok:

başarılı bir seçim bol şans :)

bol şans beğendim

çok severim bol şans :)

güzel bir düşünce + puanı olacaktır :)

ne oluyoruz ya herkes kaliteli şarkı seçmiş işimizi zorlaştırıyorsunuz ama arkadaşlar :(

vasatın üstünde

1puanım şuan belli oldu sanki daha 11 sayfa var gerçide :D

ilk defa beğendim 10 üstü garanti alırsın :)

Sonunda. Bu hafta tüm düşük aldıklarım puanını arttırdı. Final puanı alacağım inşaallah.:Z