- Reaksiyon puanı
- 59,699
- Puanı
- 1,060
Özelden fena sayılmaz diyen Ümit abi miydiBen pek beğenmiyorum şarkını sanırım 14 puanın altında kalacak
Ayy kıyarım
Özelden fena sayılmaz diyen Ümit abi miydiBen pek beğenmiyorum şarkını sanırım 14 puanın altında kalacak
Ayy kıyarım
Benim fena sayılmaz dediğim 14 altı işteÖzelden fena sayılmaz diyen Ümit abi miydi
Ben de Dön Demeyi Unuttum'u pek sevmem zaten bana sorsaydın başka şarkı önerirdim.Benim fena sayılmaz dediğim 14 altı işte10'dan aşağı düşmez
Ne yapayım sevmeBen de Dön Demeyi Unuttum'u pek sevmem zaten bana sorsaydın başka şarkı önerirdim.
Geçen haftaki gibi final puanlarıma aday birisisinBu haftaki şarkım; Ali Yazar Veli BozarYorumlarınızı bekliyorum
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Gayet cıvıl cıvıl bir parça gideri var her türlüYeni hafta umarım hepimiz için 'Rengarenk' geçer.
@Harunnn60 @Reytinger @EFE UYSAL @xemrexxx @OzaN @Çiğdem- @soo @-potterhead- @GunesinOglu @mrt-06 @S.G.A.T. @denizz19 @Bully @Yiğitt ve tüm ms halkı..
Güzel ama geçen haftaki kadar iyi değilsinBu hafta, Bir Bakmışsın albümünün sevilen parçalarından "Keşke" ile karşınızdayız. Ayrıca bu şarkı, Yalın'ın en sevdiği şarkısı olma özelliğini taşır.Herkese başarılar diliyorum.
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Gayet iyi bir seçim nostalji yapalım dimi birazdaMadem bayram haftası ben de neşeli bir şarkıyla çıkmak istedim, 90'lara damga vuran "Seni Yerler" ile karşınızdayız efenim.Klipte @Çiğdem- ile @Yiğitt de oynuyor lütfen dikkatli izleyin.
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Bu hafta geçen haftaya göre gidersin favorilerimdensinBu hafta da çok iyi parçayla karşınızdayız, çokda iddialıyız:
@Maskeli Fedai @GunesinOglu @Bully @mrt-06 @Ahmad @batuhankaralar @OzaN @denizz19 @Çiğdem- @HarzeM @sürgünüm @Tzira @xemrexxx @sokak sanati @-potterhead- @Yiğitt @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @tolgab @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Castei @DarkLeqenD @Reytinger @Felon @Titanium @cookies @yigit_00 @eskici @BesaleT @ABAY_06 @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz
Yabancı dinlemeyen ben bu şarkıyı duymuşumBu hafta final puanına gözümüzü dikelim dedik ve vitesi arttırdık.
Rihanna'nın en çok sükse yaratmış klipelrinden Loud'un en eğlenceli klibidir ve en kıpır kıpır şarkısıdır bence.Forumda da tam puan verecek en az 5 kişi biliyorum.Bu hafta dediğim gibi final puanına gözümüzü diktik çünkü geçen hafta 6. olduğum Disturbia'nın çok ötesinde bir şarkı bu.
Şimdiden hayırlı olsun bakim. Recap sürem 3.01 - 4.01
@cookies @HarzeM @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @adımutlulukk @soo @-potterhead- @Yiğitt @Maskeli Fedai @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann ve diğer herkes.
En favorilerim arasından bir parça final puanı alabilirbizde bu hafta yeni biri diyelim;
@cookies @HarzeM @sokak sanati @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @primavera @cevaa @vadikızı @eskici @tolgab @Harunnn60 @OzaN @Çiğdem- @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Ahmad @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @EnveR @S.G.A.T. @soo @adımutlulukk @-potterhead- @Yiğitt @batuhankaralar
Geçen haftaki gibi final puanlarıma aday birisisin
Gayet cıvıl cıvıl bir parça gideri var her türlü
Güzel ama geçen haftaki kadar iyi değilsinAma yine iyi gidersin listemde.
Gayet iyi bir seçim nostalji yapalım dimi birazdaDiğerlerine göre puanlıcam iyi şuanlık.
Bu hafta geçen haftaya göre gidersin favorilerimdensin
Yabancı dinlemeyen ben bu şarkıyı duymuşumBu da gayet iyi belki geçen haftakinden bile iyi gidebilirsin duruma göre birazda
En favorilerim arasından bir parça final puanı alabilir
Geçen haftaya göre fazlasıyla iyi, listemde de iyi gidicektir diye umuyorum.Bu haftaki şarkımız Tarkanın hareketli parçalarından '' Dilli Düdük''
@cookies @HarzeM @sokak sanati @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @tolgab @denizz19 @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @soo @adımutlulukk @Yiğitt @-potterhead- @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann
Arkada çalan jenerik çok iyi sözlerde eksiklik var ama Sıla daha iyisini bilirBu haftaki şarkımız Sıla'nın ilk albümünden bir şarkı olacak fazla uzak sayılmazsınız şarkıya bir dönem bayağı çalmıştı radyolarda. Şarkımız ''Dön Demeyi Unuttum''.
@cookies @HarzeM @sokak sanati @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @soo @adımutlulukk @Yiğitt @-potterhead- @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann
İlk 3 deki bir parça olabilir, demet yine süper4. Hafta bu yazın hiti Ders Olsun ile yarışıyorum, herkese başarılar
@DarkLeqenD @Felon @Bully @sokak sanati @denizz19 @GunesinOglu @soo @adımutlulukk @beyazsoy @Maskeli Fedai @Billy Kane @Yiğitt @mrt-06 @EFE UYSAL @Çiğdem- @EnveR @Harunnn60 @xemrexxx @batuhankaralar @Ahmad @HachiKo @turkuazz @gözlemci @HarzeM @Castei @yigit_00 @BesaleT @cevaa @vadikızı @-potterhead- @S.G.A.T. @OzaN @ozgur2113 @ABAY_06 @Aserat @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @Reytinger @sürgünüm @eskici @Titanium @primavera @Amoureux
Şimdi Yıldız, Hande,Demet bunlar ilk olur gibi 4.ü kim asıl onu bilmiyorumÜmit verdin artık. Zaten bu hafta final puanı için mücadele edicektim. Senden de bu sözü duyduysam tamamdır. İlk 4'deyim.
Yine Sıla için bir amaGeçen haftaya göre fazlasıyla iyi, listemde de iyi gidicektir diye umuyorum.
Arkada çalan jenerik çok iyi sözlerde eksiklik var ama Sıla daha iyisini bilirbeğendim gibi
İlk 3 deki bir parça olabilir, demet yine süper
Şimdi Yıldız, Hande,Demet bunlar ilk olur gibi 4.ü kim asıl onu bilmiyorum
Evet "ama" yerine lakin de kullanılabilirmiş dikkatimi çektiYine Sıla için bir ama
Senin gibi Sıla seven kişiler de böyle diyorsaEvet "ama" yerine lakin de kullanılabilirmiş dikkatimi çekti
Kalbimi kırıyorsun denizcim 🙁 Ah be deniz sen böyle değildin geçen sezon en iyi SILA şarkılarını seçerken bu sene hiç denk gelmediklerimi seçer oldunSenin gibi Sıla seven kişiler de böyle diyorsa
Haklısın Enis Haklısın da ben en iyi Dediğin Şarkıları şimdi paylaşsam finale kadar Zayıf düşerim daha orta halli gidip zirveye tırmanmalıyım hak verirsin kiKalbimi kırıyorsun denizcim 🙁 Ah be deniz sen böyle değildin geçen sezon en iyi SILA şarkılarını seçerken bu sene hiç denk gelmediklerimi seçer oldunbelkide sıralamamda farklı olur herşey... zaten kötü de demedim jenerik için bile puan verilmez mi yani
benim şarkım gözünden kaçtı galiba @gözlemciGeçen haftaya göre fazlasıyla iyi, listemde de iyi gidicektir diye umuyorum.
Arkada çalan jenerik çok iyi sözlerde eksiklik var ama Sıla daha iyisini bilirbeğendim gibi
İlk 3 deki bir parça olabilir, demet yine süper
Şimdi Yıldız, Hande,Demet bunlar ilk olur gibi 4.ü kim asıl onu bilmiyorum
Sevmemiş işte ondan yorum yapmamış onda o değeri görememiş.
Sevindim bu arada konu dışı 2. bölümü bitirdin miGeçen haftaki gibi final puanlarıma aday birisisin
Gayet cıvıl cıvıl bir parça gideri var her türlü
Güzel ama geçen haftaki kadar iyi değilsinAma yine iyi gidersin listemde.
Gayet iyi bir seçim nostalji yapalım dimi birazdaDiğerlerine göre puanlıcam iyi şuanlık.
Bu hafta geçen haftaya göre gidersin favorilerimdensin
Yabancı dinlemeyen ben bu şarkıyı duymuşumBu da gayet iyi belki geçen haftakinden bile iyi gidebilirsin duruma göre birazda
En favorilerim arasından bir parça final puanı alabilir
Sende haklıısn birşey demedim denizcimHaklısın Enis Haklısın da ben en iyi Dediğin Şarkıları şimdi paylaşsam finale kadar Zayıf düşerim daha orta halli gidip zirveye tırmanmalıyım hak verirsin ki
hemen bakalım kaçırmış olabilirim
Günlerdir yorgunluktan bakamaz hale geldim foruma dün giryim dedim pc başka tavırlar sergiliyorduSevmemiş işte ondan yorum yapmamış onda o değeri görememiş.
Sevindim bu arada konu dışı 2. bölümü bitirdin mi
Şarkının sözleri de çok güzel aslında Sıla'nın sesi de keza öyleSende haklıısn birşey demedim denizcimDediğim gibi jenerikte puan eder canım arkadaşım 😉
hemen bakalım kaçırmış olabilirim
Günlerdir yorgunluktan bakamaz hale geldim foruma dün giryim dedim pc başka tavırlar sergiliyorduinşallah yarın , ya şu üni açılsa o zaman daha çabuk izlerim şimdi işler var birde gezmeler var izleyecek vaktim kalmıyor
Sılanın sese laf yokŞarkının sözleri de çok güzel aslında Sıla'nın sesi de keza öyle
Neyse yaparsın üç beş bir şeySıla sese laf yoksözde takıldım belkide slow parçalarda söze önem veren bir kişi olduğum için takılmış olabilirim.
En fazla dinlediğim parçalarından birisimusti'nin yakın dönemlerde yaptığı en hoş çalışmalardan birisidir 2009 karizma albümünün en çok öne çıkan parçalarından herkesede başarılar
0:20-1:20 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere
@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN @S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar @GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @cevaa @beyazsoy @primavera @cevaa @turkuazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?