MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Geçen haftaki gibi final puanlarıma aday birisisin :)

Gayet cıvıl cıvıl bir parça gideri var her türlü :)

Güzel ama geçen haftaki kadar iyi değilsin :) Ama yine iyi gidersin listemde.

Gayet iyi bir seçim nostalji yapalım dimi birazda :D Diğerlerine göre puanlıcam iyi şuanlık.

Bu hafta geçen haftaya göre gidersin favorilerimdensin :)

Bu hafta final puanına gözümüzü dikelim dedik ve vitesi arttırdık.:Z

Rihanna'nın en çok sükse yaratmış klipelrinden Loud'un en eğlenceli klibidir ve en kıpır kıpır şarkısıdır bence.:Z Forumda da tam puan verecek en az 5 kişi biliyorum.:bhr: Bu hafta dediğim gibi final puanına gözümüzü diktik çünkü geçen hafta 6. olduğum Disturbia'nın çok ötesinde bir şarkı bu.:Z

Şimdiden hayırlı olsun bakim. Recap sürem 3.01 - 4.01 :Z

@cookies @HarzeM @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @adımutlulukk @soo @-potterhead- @Yiğitt @Maskeli Fedai @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann ve diğer herkes.:D
Yabancı dinlemeyen ben bu şarkıyı duymuşum :D Bu da gayet iyi belki geçen haftakinden bile iyi gidebilirsin duruma göre birazda :)

En favorilerim arasından bir parça final puanı alabilir :D

Son düzenleme:

Gayet iyi bir seçim nostalji yapalım dimi birazda :D Diğerlerine göre puanlıcam iyi şuanlık.

Yabancı dinlemeyen ben bu şarkıyı duymuşum :D Bu da gayet iyi belki geçen haftakinden bile iyi gidebilirsin duruma göre birazda :)

Ümit verdin artık. Zaten bu hafta final puanı için mücadele edicektim. Senden de bu sözü duyduysam tamamdır. İlk 4'deyim.:Z

Geçen haftaya göre fazlasıyla iyi, listemde de iyi gidicektir diye umuyorum.

Arkada çalan jenerik çok iyi sözlerde eksiklik var ama Sıla daha iyisini bilir :D beğendim gibi

İlk 3 deki bir parça olabilir, demet yine süper :D

Ümit verdin artık. Zaten bu hafta final puanı için mücadele edicektim. Senden de bu sözü duyduysam tamamdır. İlk 4'deyim.:Z
Şimdi Yıldız, Hande,Demet bunlar ilk olur gibi 4.ü kim asıl onu bilmiyorum :D

Son düzenleme:

Arkada çalan jenerik çok iyi sözlerde eksiklik var ama Sıla daha iyisini bilir :D beğendim gibi

Yine Sıla için bir ama :(

Senin gibi Sıla seven kişiler de böyle diyorsa :(
Kalbimi kırıyorsun denizcim 🙁 Ah be deniz sen böyle değildin geçen sezon en iyi SILA şarkılarını seçerken bu sene hiç denk gelmediklerimi seçer oldun :D belkide sıralamamda farklı olur herşey... zaten kötü de demedim jenerik için bile puan verilmez mi yani :X

Kalbimi kırıyorsun denizcim 🙁 Ah be deniz sen böyle değildin geçen sezon en iyi SILA şarkılarını seçerken bu sene hiç denk gelmediklerimi seçer oldun :D belkide sıralamamda farklı olur herşey... zaten kötü de demedim jenerik için bile puan verilmez mi yani :X
Haklısın Enis Haklısın da ben en iyi Dediğin Şarkıları şimdi paylaşsam finale kadar Zayıf düşerim daha orta halli gidip zirveye tırmanmalıyım hak verirsin ki :D

benim şarkım gözünden kaçtı galiba @gözlemci :F:F:F

5.sayfada bizede yorum yaparsan sevinirim :A:A:A

Sevmemiş işte ondan yorum yapmamış onda o değeri görememiş. :A

Sevindim bu arada konu dışı 2. bölümü bitirdin mi :X

Haklısın Enis Haklısın da ben en iyi Dediğin Şarkıları şimdi paylaşsam finale kadar Zayıf düşerim daha orta halli gidip zirveye tırmanmalıyım hak verirsin ki :D
Sende haklıısn birşey demedim denizcim :) Dediğim gibi jenerikte puan eder canım arkadaşım 😉

hemen bakalım kaçırmış olabilirim :X
Sevmemiş işte ondan yorum yapmamış onda o değeri görememiş. :A

Sevindim bu arada konu dışı 2. bölümü bitirdin mi :X
Günlerdir yorgunluktan bakamaz hale geldim foruma dün giryim dedim pc başka tavırlar sergiliyordu :D inşallah yarın , ya şu üni açılsa o zaman daha çabuk izlerim şimdi işler var birde gezmeler var izleyecek vaktim kalmıyor :)

Sende haklıısn birşey demedim denizcim :) Dediğim gibi jenerikte puan eder canım arkadaşım 😉

hemen bakalım kaçırmış olabilirim :X

Günlerdir yorgunluktan bakamaz hale geldim foruma dün giryim dedim pc başka tavırlar sergiliyordu :D inşallah yarın , ya şu üni açılsa o zaman daha çabuk izlerim şimdi işler var birde gezmeler var izleyecek vaktim kalmıyor :)
Şarkının sözleri de çok güzel aslında Sıla'nın sesi de keza öyle :D

En fazla dinlediğim parçalarından birisi :) iyi bir puan alır geçen haftaya görede gayet iyi, bu hafta pek kaliteli işler yok gibi geçen hafta herkes çok iyiydi .Bu hafta toplasam 10-12 kişi çok iyi :)

Bu haftaki şarkımızı babalarımıza armağan edeceğiz, şarkımı yarın paylaşırım :X