Önceki sayfada yazdım ben gidince değerimi anlarsınız diye. Daha fazla söze gerek yok.Bir de bu eksikti başımıza. 😱
Bu arada @Bully üzerine gelen tepkilere neden cevap vermediniz efendim?
Önceki sayfada yazdım ben gidince değerimi anlarsınız diye. Daha fazla söze gerek yok.Bir de bu eksikti başımıza. 😱
Bu arada @Bully üzerine gelen tepkilere neden cevap vermediniz efendim?
ya ahmet kayanın 2 şarkısını biliyorum ve seviyorum ki sen onları muhtemelen gelecek haftalara saklıyorsun(biri penceresiz kaldım anne,biri kafama sıkar giderim) onun dışındakileri pek bilmediğim için😳 ısınamamış olabilirm🙄Asıl düşünmen gereken kısım burasıydı.
Ayol keyfimden mi oy yolla dedim sana ben, bana yüksek puan ver demek istedim.O kısmı anlamamışsın sen.
Ben hep buyum.
Ahmet Kaya?
Sana güzel verdim.Nasıl buldun paşam benim şarkımı?
La bu şarkıyla gel 23 .Bu espri Oscar alır canısı.
Dur sana şarkı hediye edeyim.
Ben sana +20 verdim biliyon mu.
Ay ay ay bir de nasıl kendisini övermiş, çitleğim benim.Değerim forumu terk ettikten sonra anlaşılacaktır...
Ama sen benim bir sınıf altımdasın.
Ceceli?ya ahmet kayanın 2 şarkısını biliyorum ve seviyorum ki sen onları muhtemelen gelecek haftalara saklıyorsun(biri penceresiz kaldım anne,biri kafama sıkar giderim) onun dışındakileri pek bilmediğim için😳 ısınamamış olabilirm🙄
Bu espri Oscar alır canısı.
Dur sana şarkı hediye edeyim.
Ben sana +20 verdim biliyon mu.
Sana güzel verdim.
Yabancılar bu hafta şaşıracak.@sokak sanati @Harunnn60
@Yiğitt küçük bir liste karmaşası yaşadım.
Bu arada sana iyi puan verdim Efe.
Şaşırttın beni.Sana güzel verdim.
Onlar finale yakın şarkılar.ya ahmet kayanın 2 şarkısını biliyorum ve seviyorum ki sen onları muhtemelen gelecek haftalara saklıyorsun(biri penceresiz kaldım anne,biri kafama sıkar giderim) onun dışındakileri pek bilmediğim için😳 ısınamamış olabilirm🙄
Beğenmene sevindim, inşallah +30 vermişsindir.Sana güzel verdim.
Puanını merakla bekliyorum.Bu arada sana iyi puan verdim Efe.Sen şimdi merak edersin.
Şaşırttın beni.İnş iyidir.
yok bikaç şarkısı hariç ki onlarda ilk şarkıları pek dinlemem.Teşekkürler yalını beğenmiymiydin.
Bu gidişle ben 30 üzerinden de puanlarım zaten.Onlar finale yakın şarkılar.
Beğenmene sevindim, inşallah +30 vermişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?