MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

sertap iyidir. :ok:sevdiğim şarkısıda geldi .iyi puan aldı. bu oylamada zorlandım geneli kötüydü:A:Ahangisi daha kötü karar veremedim,o yüzden uzun sürdü oylamam:F:Fya bir de çok şarkıcı olunca ve pek havanda da değilsen güzel şarkılar bile sıkıcı gelebiliyor çok tanıdık veya hareketli şarkılar bu yarışmada daha avantajlı bence.
Ceceli abim?

ne alaka hamza ya:pala: onu sen demiştin:F. ben en başta yapmak isteyip sistem kabul etmediği için yapamadığım Harzem nickini alacağım. @Harunnn60 şekil verdi HarzeM demişti öyle olsun.m'si büyük olsun harunumu kırıcam:love1:
ayoll benim gibi açıkgöz olucaksın bak ben - işareti koydum çiğdemin yanına oldu bitti sende
harzem- deseydin olurdu yani nickide bozmamış olursun :F:F:F

@sokak sanati içini ferah tut iyi sonuçlar alacaksın bence.🙄

Aaaa düşünememiştim bunu. :A:A
Asıl düşünmen gereken kısım burasıydı. :A

Ooo pis yüzünü gösterdi..F Oy vermeden önce aşkısı ccanısı oy verince akşama darısı
Tutar bu söz bunu yazın bi kenara .:F @GunesinOglu
Ayol keyfimden mi oy yolla dedim sana ben, bana yüksek puan ver demek istedim. :F O kısmı anlamamışsın sen. :A

Ben hep buyum. :bhr:

sertap iyidir. :ok:sevdiğim şarkısıda geldi .iyi puan aldı. bu oylamada zorlandım geneli kötüydü:A:Ahangisi daha kötü karar veremedim,o yüzden uzun sürdü oylamam:F:Fya bir de çok şarkıcı olunca ve pek havanda da değilsen güzel şarkılar bile sıkıcı gelebiliyor çok tanıdık veya hareketli şarkılar bu yarışmada daha avantajlı bence.
Ahmet Kaya? :D

ayoll benim gibi açıkgöz olucaksın bak ben - işareti koydum çiğdemin yanına oldu bitti sende
harzem- deseydin olurdu yani nickide bozmamış olursun :F:F:F
ay ayın favori üyesi yorumuma alıntı yaptı:love1::love1:uçuyorum mutluluktan:F:Fbirde ayoll yazmış hemde iki L 'li bu baya samimi olduğumuzu gösteriyor:Aay ben bayılıyorum gençler:F:F

Teşekkürler yalını beğenmiymiydin. :D