@sokak sanati içini ferah tut iyi sonuçlar alacaksın bence.🙄
Final puanı almam lazım.
@sokak sanati içini ferah tut iyi sonuçlar alacaksın bence.🙄
Ceceli abim?sertap iyidir.sevdiğim şarkısıda geldi .iyi puan aldı. bu oylamada zorlandım geneli kötüydü
hangisi daha kötü karar veremedim,o yüzden uzun sürdü oylamam
ya bir de çok şarkıcı olunca ve pek havanda da değilsen güzel şarkılar bile sıkıcı gelebiliyor çok tanıdık veya hareketli şarkılar bu yarışmada daha avantajlı bence.
ayoll benim gibi açıkgöz olucaksın bak ben - işareti koydum çiğdemin yanına oldu bitti sendene alaka hamza yaonu sen demiştin
. ben en başta yapmak isteyip sistem kabul etmediği için yapamadığım Harzem nickini alacağım. @Harunnn60 şekil verdi HarzeM demişti öyle olsun.m'si büyük olsun harunumu kırıcam
![]()
Asıl düşünmen gereken kısım burasıydı.
Ayol keyfimden mi oy yolla dedim sana ben, bana yüksek puan ver demek istedim.Ooo pis yüzünü gösterdi..F Oy vermeden önce aşkısı ccanısı oy verince akşama darısı
Tutar bu söz bunu yazın bi kenara .@GunesinOglu
Ahmet Kaya?sertap iyidir.sevdiğim şarkısıda geldi .iyi puan aldı. bu oylamada zorlandım geneli kötüydü
ya bir de çok şarkıcı olunca ve pek havanda da değilsen güzel şarkılar bile sıkıcı gelebiliyor çok tanıdık veya hareketli şarkılar bu yarışmada daha avantajlı bence.
En çok Harzemi etiketlerken zorlanıyorum bende.ayoll benim gibi açıkgöz olucaksın bak ben - işareti koydum çiğdemin yanına oldu bitti sende
harzem- deseydin olurdu yani nickide bozmamış olursun![]()
Milletin gerçek yüzünü öğreniyom ya.Asıl düşünmen gereken kısım burasıydı.
Ayol keyfimden mi oy yolla dedim sana ben, bana yüksek puan ver demek istedim.O kısmı anlamamışsın sen.
Ben hep buyum.
Ahmet Kaya?![]()
Ben hiç zorlanmıyom harzemliişah.En çok Harzemi etiketlerken zorlanıyorum bende.Bir an önce değiştirmesi lazım.
![]()
:@Reytinger rahat ol partiye çağırmadı bizi -30 la başlayacak zaten![]()
ay ayın favori üyesi yorumuma alıntı yaptıayoll benim gibi açıkgöz olucaksın bak ben - işareti koydum çiğdemin yanına oldu bitti sende
harzem- deseydin olurdu yani nickide bozmamış olursun![]()
Kaç tane yüzüm varmış benim?Milletin gerçek yüzünü öğreniyom ya.![]()
sertap iyidir.sevdiğim şarkısıda geldi .iyi puan aldı. bu oylamada zorlandım geneli kötüydü
@Çiğdem- ne oluyor burda.ay ayın favori üyesi yorumuma alıntı yaptıuçuyorum mutluluktan
birde ayoll yazmış hemde iki L 'li bu baya samimi olduğumuzu gösteriyor
ay ben bayılıyorum gençler
![]()
Yalın'dan sana neTeşekkürler yalını beğenmiymiydin.![]()
Bir de bana espri satıyor ?Kaç tane yüzüm varmış benim?Kaç tane iki yüzlüğüm, kaç tane elliliğim varmış?
![]()
![]()
Bir de bu eksikti başımıza. 😱
Bu espri Oscar alır canısı.Bir de bana espri satıyor ?-20 de bir daha.
![]()
Ben sana +20 verdim biliyon mu.@harzemlilişah benim sarkim nasıl![]()