Aynen öyle yapmış.
Sen nerden biliyosun.
İlk dörtte 2 tane yabancı isim var !
Yok artık.
Aynen öyle yapmış.
İlk dörtte 2 tane yabancı isim var !
Ayol zaten yarışmada iki tane yabancı isim var, bu ne böyle.İlk dörtte 2 tane yabancı isim var !
Ayol zaten yarışmada iki tane yabancı isim var, bu ne böyle.
Ben final puanı alamam bu hafta üzülme.İlk 4;
Sıla@denizz19
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
1. Sezondan 1 kişi 3. Sezondan 1 kişi olacak.İkiside final turlarına kalmış isimler hemde.
Ahmet Kaya nasıl, biraz ondan bahset.Dalga geçiyorum be sizinle
Ben final puanı alamam bu hafta üzülme.
Anlamam yanlışta benim hatam soğuk odaları erkern kullanmam.Gerçekten yanlış anlama ben orada Emre kalır diye düşünmüştüm birde çok zorlanmıştım o hafta.
@adımutlulukk kasıtlı oy kullnmak biliyorsunki yasak o dönemde sana birşey söylemedik ama bus ezon tekrarlanamz umarım çünkü sırf atiye elenmesin diye puan değiştirdin normalde efe kalıcakken elendi bak bunun daha hafifini biz yılızlar yarışıyorda yaşadık ve harşelimşah elenemsin diye binnura yüksek verdi diye oyları saymadık elenen @Harunnn60 geri döndü normal sonucta elenmiyordu diye yanı sen 3.sezon ucuz atlattın bence adımutluluk ama bu sefer dikkatli ol vlla linç ederler ayol seni
Yok bak bu hafta cidden final puanı alamayacam.Geçen hafta aldı isen bu haftada alırsın.ss
@Yiğitt 1. Sezondan dediğim isim sen değilsin.ss Keşke olsan.
Yok bak bu hafta cidden final puanı alamayacam.Bazıları iddialı şarkıları erkenden kullanmayı tercih etmişler çünkü.
Korkulu rüyanım biliyorum.Geçen hafta aldı isen bu haftada alırsın.ss
Harşelimşah güldürdün kız.@adımutlulukk kasıtlı oy kullnmak biliyorsunki yasak o dönemde sana birşey söylemedik ama bus ezon tekrarlanamz umarım çünkü sırf atiye elenmesin diye puan değiştirdin normalde efe kalıcakken elendi bak bunun daha hafifini biz yılızlar yarışıyorda yaşadık ve harşelimşah elenemsin diye binnura yüksek verdi diye oyları saymadık elenen @Harunnn60 geri döndü normal sonucta elenmiyordu diye yanı sen 3.sezon ucuz atlattın bence adımutluluk ama bu sefer dikkatli ol vlla linç ederler ayol seni
biz seninle aynı düşünüyoruz bence 1.sezonda olan kişiyiGeçen hafta aldı isen bu haftada alırsın.ss
@Çiğdem- zatne bu hafta favorileriyle uyumsuz oylamış.Dedim bu ne oylar düzgününü attım
@EFE UYSAL aynen tek hatan oydu senin çok erken kullandın onu
aaa neden ona haber veriyorsun görmesi gerekmiyordu bence
Valla ondan da şüpheliyim baya düştün bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?