İlk 4;
Sıla
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
1. Sezondan 1 kişi 3. Sezondan 1 kişi olacak.
Alıştık artık dışlanmaya.
Ben o şarkıya ne veririm hiç bilmiyorum.
İlk 4;
Sıla@denizz19
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
1. Sezondan 1 kişi 3. Sezondan 1 kişi olacak.İkiside final turlarına kalmış isimler hemde.
![]()
ben kimsenin keyfini kaçırmamak için şu elenir şakada olsa demiyorum puanlarımda 1 puanı alanı kast ettiğimi sonuclarda haftalık görünüyor sonucta ama 1.sezondan yine bir kayıp olucak gibi görünüyor kenanla hadisede 1.sezondandıKaçıncı sezondan.Ona göre aklımda ki isim mi diye şey edicem.
![]()
20.00'den önce bitiyor mu bitiyor
Bu sefer bulmaz çünkü okuldan gelmiyorum yani oyları geçiriyorum hemen![]()
20.00'den önce bitiyor mu bitiyor
Bu sefer bulmaz çünkü okuldan gelmiyorum yani oyları geçiriyorum hemen![]()
Kanka konuk jüride alsana belki oyları her şeyi değiştirir.![]()
Aynen hatirliyorum. Ama bu sezon çok çok erkenden kullanacam onu. Elenmemek için yeterli olur şimdilik.Geçen sezon Yarabbi Şükür ü kullan diye o kadar söylemiştim kullandığında elenmiştin çok üzüldüm o zaman![]()
Benim 1 şarkı hatamdan final gitti maalesef.![]()
Evet Atiye elenir diye oyunu yükseltmişsin 6 puan @Çiğdem-Ben oylarımı değiştirmesem kalıyordun sanırım öyle bir şey olmuştu.![]()
İlk 4;
Sıla@denizz19
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
1. Sezondan 1 kişi 3. Sezondan 1 kişi olacak.İkiside final turlarına kalmış isimler hemde.
![]()
Evet Atiye elenir diye oyunu yükseltmişsin 6 puan @Çiğdem-![]()
İlk 2 haftaki sonuçlardan sonra Yalın'la başa çıkamam diyordun bu hafta baya şımarmışsın gelen yorumlardan sonra.Ne olacağını söyliyeyim. Yalın elenecek herkes çok şaşıracak ve haftaya MS Panorama'ya konuk geleceksin.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yani ben elenmem, öyle mi?İlk 4;
Sıla@denizz19
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
![]()