Belki yine şaka yapıyor.ayol şaka yaptığın blli zaten çünkü racapları dinledikten sonra yorum yapmıstın
tavır yaptığımıda sanmayın netim çok kötü foruma girdiğimden beridir sayfa açamıyorım donup duruyor sürekli![]()
Belki yine şaka yapıyor.ayol şaka yaptığın blli zaten çünkü racapları dinledikten sonra yorum yapmıstın
tavır yaptığımıda sanmayın netim çok kötü foruma girdiğimden beridir sayfa açamıyorım donup duruyor sürekli![]()
büyük bir rüpriz olmazsa eğer bu hafta hadise ve kenandan sonra büyük bir isme daha veda edecez bu çok açık şekilde görünüyor tabi isim veremiyoruz şuan
Oylarımı kullandım herkese hayırlı olsun.İlk 5 te yabancı yok .
![]()
Ben olmuyum da o isim.büyük bir rüpriz olmazsa eğer bu hafta hadise ve kenandan sonra büyük bir isme daha veda edecez bu çok açık şekilde görünüyor tabi isim veremiyoruz şuan![]()
yok cnm zaten ilk defa küçük görülmek istemişsindir şimdiBen olmuyum da o isim.![]()
büyük bir rüpriz olmazsa eğer bu hafta hadise ve kenandan sonra büyük bir isme daha veda edecez bu çok açık şekilde görünüyor tabi isim veremiyoruz şuan![]()
Hiç bu sezonda da listemde yoktu şarki, son anda dahil ettim.@Ahmad sen bunu niye kullanmadın geçen sezonKullanaydın finaldeydin belki de
İlk 4'te Barış Manço, Sertab Erener, Göksel ve Seksendört olabilir diye düşünüyorum. Sırasız olarak yazdım.
Son 4'te de Gülşen, Burcu Güneş, Şebnem Ferah ve Serdar Ortaç olur diye düşünüyorum. Bakalım neler olacak akşam.![]()
kış kış a gerçekten 0 puan veririm kabul edip etmemek oylarımı sana kalmıs ama 1 bile vermem şakada yapmıyorum
Hiç bu sezonda da listemde yoktu şarki, son anda dahil ettim.
Haklisin.
@sokak sanati sana kiyar miyim.![]()
![]()
Aynen hiç sorma.yok cnm zaten ilk defa küçük görülmek istemişsindir şimdi![]()
Hiç bu sezonda da listemde yoktu şarki, son anda dahil ettim.
Haklisin.
@sokak sanati sana kiyar miyim.![]()
![]()
kış kış a gerçekten 0 puan veririm kabul edip etmemek oylarımı sana kalmıs ama 1 bile vermem şakada yapmıyorum![]()
Aynen hiç sorma.
@GunesinOglu herkes kullanırsa şu sonuçları 17:00'a alalım, zaten senin ilk 2-3 kişiyi açıklaman 1 saati buluyor.Milletin dizisi, maçı falan var.
![]()