İlk 4;
Sıla
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
1. Sezondan 1 kişi 3. Sezondan 1 kişi olacak.
Alıştık artık dışlanmaya.
Ben o şarkıya ne veririm hiç bilmiyorum.
İlk 4;
Sıla@denizz19
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
1. Sezondan 1 kişi 3. Sezondan 1 kişi olacak.İkiside final turlarına kalmış isimler hemde.
ben kimsenin keyfini kaçırmamak için şu elenir şakada olsa demiyorum puanlarımda 1 puanı alanı kast ettiğimi sonuclarda haftalık görünüyor sonucta ama 1.sezondan yine bir kayıp olucak gibi görünüyor kenanla hadisede 1.sezondandıKaçıncı sezondan.Ona göre aklımda ki isim mi diye şey edicem.
20.00'den önce bitiyor mu bitiyor
Bu sefer bulmaz çünkü okuldan gelmiyorum yani oyları geçiriyorum hemen
20.00'den önce bitiyor mu bitiyor
Bu sefer bulmaz çünkü okuldan gelmiyorum yani oyları geçiriyorum hemen
Kanka konuk jüride alsana belki oyları her şeyi değiştirir.
Aynen hatirliyorum. Ama bu sezon çok çok erkenden kullanacam onu. Elenmemek için yeterli olur şimdilik.Geçen sezon Yarabbi Şükür ü kullan diye o kadar söylemiştim kullandığında elenmiştin çok üzüldüm o zaman
Benim 1 şarkı hatamdan final gitti maalesef.
Evet Atiye elenir diye oyunu yükseltmişsin 6 puan @Çiğdem-Ben oylarımı değiştirmesem kalıyordun sanırım öyle bir şey olmuştu.
İlk 4;
Sıla@denizz19
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
1. Sezondan 1 kişi 3. Sezondan 1 kişi olacak.İkiside final turlarına kalmış isimler hemde.
Evet Atiye elenir diye oyunu yükseltmişsin 6 puan @Çiğdem-
İlk 2 haftaki sonuçlardan sonra Yalın'la başa çıkamam diyordun bu hafta baya şımarmışsın gelen yorumlardan sonra.Ne olacağını söyliyeyim. Yalın elenecek herkes çok şaşıracak ve haftaya MS Panorama'ya konuk geleceksin.
Yani ben elenmem, öyle mi?İlk 4;
Sıla@denizz19
Rihanna
Yalın
4. İsim sürpriz olsun.
Elenen isim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?