Demek seviyorsun ama kullanmaktan ürktüğüm bir şarkı@denizz19 tamda bugün. En sevdigim sıla şarkısı. Net.
Bu arada benim şarkımla ilgili hiç yorum gelmemesi ürkütücü.
Püf güzeldir severim ben
Demek seviyorsun ama kullanmaktan ürktüğüm bir şarkı@denizz19 tamda bugün. En sevdigim sıla şarkısı. Net.
Bu arada benim şarkımla ilgili hiç yorum gelmemesi ürkütücü.
dövme geçiciydi yok artık
Benim seçtiğimden.farklı gbi derken ne demek istediğini anlayamadım @Reytinger
bu arada beğendğiniz için çok teşekkürler @gözlemci @Felon
geçmiş olsunumu diyorsun ateş et ve unut parçasna karar verdim diğeride güzeldi ama bilinmeyen parça riskini almak istemedim bu parçayı forum daha çok biliyor cnm 🙂Benim seçtiğimden.
Benden kaç alır bilmem ama.geçmiş olsunumu diyorsun ateş et ve unut parçasna karar verdim diğeride güzeldi ama bilinmeyen parça riskini almak istemedim bu parçayı forum daha çok biliyor cnm 🙂
Senden yine kötü alcam.sssssBenden kaç alır bilmem ama.
idare eder birşeyler ayarla ben sana güzel nostajiler sunucam cnm hiç merak etme senBenden kaç alır bilmem ama.
Belli olmaz.Senden yine kötü alcam.sssss
İnşallah ya Dağlar Dağlar en iyidir.idare eder birşeyler ayarla ben sana güzel nostajiler sunucam cnm hiç merak etme sen
jest oldu, hatırla beni, kopmam lazım daha neler neler yanı memnun ediceğimiz günler olucak seni merak etme şu haftayıda atlatalımda
Attım ya kafasız.
Attım ya kafasız.
Tamam tamam gece gönderiyorum
Özelden attım görmedin ya da kafasızsın.Attın mı laAttıysan niye hatırlamıyom
Tamam tamam gece gönderiyorum
Özelden attım görmedin ya da kafasızsın.
Bu şarkı güzel, başka haftalarda kullanacağımbunu kullansana
Hadi bakalım bombaları sona saklıyorsun demekBu şarkı güzel, başka haftalarda kullanacağımBu haftaki şarkım hazır ama burada paylaşmayacağım sonra nazar değiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?