olur dur atıyorum birinden fikir alsam iyi olcakBen Gülşen'in slowları severim ama hangi slowuyla geldiğini bilmem lazım özelden bildirmek istersen aramızda kalmak kaydıyla yazabilirsin
Ben![]()
olur dur atıyorum birinden fikir alsam iyi olcakBen Gülşen'in slowları severim ama hangi slowuyla geldiğini bilmem lazım özelden bildirmek istersen aramızda kalmak kaydıyla yazabilirsin
Ben![]()
Ben Gülşen'in slowları severim ama hangi slowuyla geldiğini bilmem lazım özelden bildirmek istersen aramızda kalmak kaydıyla yazabilirsin
Ben![]()
oo hakaret haapuanlarımla cevap vericem sana.
![]()
Nasıl beni biliyor.Metin sen bana düşman olamazsın dimi Sıla seviyon sen![]()
malum şey ne laBen de düşük veririm o zaman.
Hakaret değil o.Yanlış anlamışsın. Sadece biraz küçük yaşın yani ne olsun. Düşük puan veririsen babanın telini bulup malum şeyi şikayet ederim.
Sen Deniz'i takma. Hep sallar o bir şeyler.![]()
Ben sana düşük verince sen de bana düşük veriyon demek iyi ver o zamanBen de düşük veririm o zaman.
Hakaret değil o.Yanlış anlamışsın. Sadece biraz küçük yaşın yani ne olsun. Düşük puan veririsen babanın telini bulup malum şeyi şikayet ederim.
Sen Deniz'i takma. Hep sallar o bir şeyler.![]()
KralsınNasıl beni biliyor.
Ezelden [emoji123] [emoji123] [emoji124]
malum şey ne la![]()
Ben sana düşük verince sen de bana düşük veriyon demek iyi ver o zaman
Kralsın![]()
tam puan vericeksen söylerim ne var yani hatta diziye de başlim istiyorsan@Billy Kane Yaz ın Öyküsü final yapmayacak de rahatça atlat haftayı![]()
dövme geçiciydi yok artıkDövmeni şikayet ederim.20+ vermen şart artık.
Bu hafta yüksek vereceğim belli zaten.
Bu arada @eros kanma bunun oyunlarına.![]()
farklı gbi derken ne demek istediğini anlayamadım @ReytingerBu farklı gibi ?![]()
Tamam yapılan yorumlar oylamaya olumlu yada olumsuz etki etmiyor sanırım değilmi oylama ayrıca oluyor@turkuazz bak anlatayım şimdi bunlar arada seni şarkısına etiketleyebilir filan sen istersen yorum yapabilirsin
Tamam yapılan yorumlar oylamaya olumlu yada olumsuz etki etmiyor sanırım değilmi oylama ayrıca oluyor
Anladım tıpkı yarışma başlangıcındaki jürilerin yaptıkları yani yorum yapmış olacağızAynen sen sadece şarkıyı beğenip beğenmediğini söylersin![]()
Hep öndeyim