-potterhead-
Favori Üye
Bu hafta 15 puandan aşağısı Atiye'ye "Yetmez"
İskender Paydaş'ın harika aranjesiyle Türk popunun son yıllardaki en özgün çalışmalarından biri. Sevdiğinizi, seveceğinizi umuyorum. Keyifli dinlemeler.
@HachiKo @Harunnn60 @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @S.G.A.T. @EnveR @Billy Kane @eros @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @eskici @Reytinger @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Bu haftaki şarkım Sezen Aksu - İkinci Bahar.Efsane klip Türkan Şoray&Şener Şen
@HachiKo @batuhankaralar @OzaN @BesaleT @denizz19 @Bully @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @Reytinger @eskici @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Herkesin aksine geçen haftadan daha kötü buldum şarkılarıFavorim Tarkan şimdilik
Geçen haftaya göre biraz daha iyi bir şarkı severim işte.Belki o çok istediğin +15 bile gelir.
bu hafta 10 üstü alıcaksın inş cnm severim şarkıyıBu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
Şarki MusicSurvivor 2. sezonu 5. haftasinda Manga tarafindan kullanildiginda güzel puanlar almış.
Umarim yeniden ilgi görür.
Recap'ta sadece Göksel'li kısımı koydum.
@GunesinOglu
@mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @HachiKo @EFE UYSAL @-potterhead- @Billy Kane @Bully @Castei @batuhankaralar @Amoureux @primavera @soo @EnveR @Titanium @sürgünüm @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @Maskeli Fedai @denizz19 @tolgab @xemrexxx @S.G.A.T. @eros @DarkLeqenD @vadikızı @OzaN
Şimdiden teşekkürler.bu hafta 10 üstü alıcaksın inş cnm severim şarkıyı
sonrada yavas yavas gökslin bilindik corverleri gelirse daha iyi puanlarla devam eder 3.sezon otür parçalara hep yüksek vermişim
İlk 2 haftaya göre çok daha iyisin.Bu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
Şarki MusicSurvivor 2. sezonu 5. haftasinda Manga tarafindan kullanildiginda güzel puanlar almış.
@GunesinOglu
@mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @HachiKo @EFE UYSAL @-potterhead- @Billy Kane @Bully @Castei @batuhankaralar @Amoureux @primavera @soo @EnveR @Titanium @sürgünüm @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @Maskeli Fedai @denizz19 @tolgab @xemrexxx @S.G.A.T. @eros @DarkLeqenD @vadikızı @OzaN
benden yine iyi puan alırsın cnm zaten 1.haftaya gül döktüm yollarına kullan demiştim sevdiğim bir parçası tarkanın@Çiğdem- sarkima yorum yap
Zaten Tarkanin meşhur şarkısıdırbenden yine iyi puan alırsın cnm zaten 1.haftaya gül döktüm yollarına kullan demiştim sevdiğim bir parçası tarkanın
Bu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
@GunesinOglu
güzel şarkı cnu hafta yabancıları yine beğendim bu haftayıda atlatıcaksınız bence@Billy Kane @Çiğdem- @tolgab Disturbia yorumunuz nasıl.Melunbaşı sende bir şey söylemedin dün.@Maskeli Fedai
güzel şarkı cnu hafta yabancıları yine beğendim bu haftayıda atlatıcaksınız bence
@Harunnn60 @sokak sanati 😉😉😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?