-potterhead-
Favori Üye
Bu hafta 15 puandan aşağısı Atiye'ye "Yetmez"
İskender Paydaş'ın harika aranjesiyle Türk popunun son yıllardaki en özgün çalışmalarından biri. Sevdiğinizi, seveceğinizi umuyorum. Keyifli dinlemeler.
@HachiKo @Harunnn60 @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @S.G.A.T. @EnveR @Billy Kane @eros @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @eskici @Reytinger @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Bu haftaki şarkım Sezen Aksu - İkinci Bahar.Efsane klip Türkan Şoray&Şener Şen
@HachiKo @batuhankaralar @OzaN @BesaleT @denizz19 @Bully @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @Reytinger @eskici @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Herkesin aksine geçen haftadan daha kötü buldum şarkılarıFavorim Tarkan şimdilik
![]()
Geçen haftaya göre biraz daha iyi bir şarkı severim işte.Belki o çok istediğin +15 bile gelir.
![]()
bu hafta 10 üstü alıcaksın inş cnm severim şarkıyıBu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
Şarki MusicSurvivor 2. sezonu 5. haftasinda Manga tarafindan kullanildiginda güzel puanlar almış.
Umarim yeniden ilgi görür.
Recap'ta sadece Göksel'li kısımı koydum.
@GunesinOglu
@mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @HachiKo @EFE UYSAL @-potterhead- @Billy Kane @Bully @Castei @batuhankaralar @Amoureux @primavera @soo @EnveR @Titanium @sürgünüm @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @Maskeli Fedai @denizz19 @tolgab @xemrexxx @S.G.A.T. @eros @DarkLeqenD @vadikızı @OzaN
Şimdiden teşekkürler.bu hafta 10 üstü alıcaksın inş cnm severim şarkıyı
sonrada yavas yavas gökslin bilindik corverleri gelirse daha iyi puanlarla devam eder 3.sezon otür parçalara hep yüksek vermişim![]()
İlk 2 haftaya göre çok daha iyisin.Bu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
Şarki MusicSurvivor 2. sezonu 5. haftasinda Manga tarafindan kullanildiginda güzel puanlar almış.
@GunesinOglu
@mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @HachiKo @EFE UYSAL @-potterhead- @Billy Kane @Bully @Castei @batuhankaralar @Amoureux @primavera @soo @EnveR @Titanium @sürgünüm @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @Maskeli Fedai @denizz19 @tolgab @xemrexxx @S.G.A.T. @eros @DarkLeqenD @vadikızı @OzaN
benden yine iyi puan alırsın cnm zaten 1.haftaya gül döktüm yollarına kullan demiştim sevdiğim bir parçası tarkanın@Çiğdem- sarkima yorum yap![]()
Zaten Tarkanin meşhur şarkısıdırbenden yine iyi puan alırsın cnm zaten 1.haftaya gül döktüm yollarına kullan demiştim sevdiğim bir parçası tarkanın![]()
Bu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
@GunesinOglu
güzel şarkı cnu hafta yabancıları yine beğendim bu haftayıda atlatıcaksınız bence@Billy Kane @Çiğdem- @tolgab Disturbia yorumunuz nasıl.Melunbaşı sende bir şey söylemedin dün.
@Maskeli Fedai
güzel şarkı cnu hafta yabancıları yine beğendim bu haftayıda atlatıcaksınız bence
@Harunnn60 @sokak sanati 😉😉😉