Katılıyorum kardeşim.Yalnız ben bu recapta şarkı geçişlerini hiç beğenmedim, şarkımın baş kısmında ki nakarat çok güzeldi ama ondan önceki şarkıyla karışmış yahu zaten 1 dk recap veriyorsun @GunesinOglu, onun da 5 saniyesi kaynıyor.
Katılıyorum kardeşim.Yalnız ben bu recapta şarkı geçişlerini hiç beğenmedim, şarkımın baş kısmında ki nakarat çok güzeldi ama ondan önceki şarkıyla karışmış yahu zaten 1 dk recap veriyorsun @GunesinOglu, onun da 5 saniyesi kaynıyor.
Sondan da gidiyor 5 saniye gidiyor.Katılıyorum kardeşim.Geçen hafta ben tam ayarlamıştım şarkımı bu geçiş yüzünden Yalın'ın söyleyeceği ikinci "Kalamadım" kelimesi yarım kaldı zaten 60 saniye yeterince az ondan bile çalıyorsun @GunesinOglu
Biraz da bizim fikirlerimize değer versen.Yok çok güzel oldu süresi az daha iniyorGeçen hafta deseydin seninkinde yapmazdık bunu
Katılıyorum kardeşim.Geçen hafta ben tam ayarlamıştım şarkımı bu geçiş yüzünden Yalın'ın söyleyeceği ikinci "Kalamadım" kelimesi yarım kaldı zaten 60 saniye yeterince az ondan bile çalıyorsun @GunesinOglu
Katılıyorum kardeşim.Geçen hafta ben tam ayarlamıştım şarkımı bu geçiş yüzünden Yalın'ın söyleyeceği ikinci "Kalamadım" kelimesi yarım kaldı zaten 60 saniye yeterince az ondan bile çalıyorsun @GunesinOglu
Cevabını bildiğin sorular sorma şarkıyı sevdiğimi biliyorsun.
Seni En Favori Üye'de ölüm grubuna alıyorum yarın geçmiş olsun.Tamam artık çalmam ama 50 saniye yaparım
Recepte belli olacak.
Beğendim bu hafta daha iyi verebilirim tabii diğerlerine bağlı.
sen mustinin yeni şarkılarını sevmiyorsun galibaBende oylarımı verdim. Teoman Şebnem ferah, Sertab Erener geçen haftaya göre sıralamamda baya yükseldiler bu hafta. Mustafalar yetersiz geldi. En düşük puanımı da aslında ssevdiğim bir isme vermek zorunda kaldım.
Anlamadım ne diyon la.
Ben bu haftaki şarkıma isyan etmiyorum zaten canım.Diyorum ki atacan bey isyan edebilir ama sen edemezsin daha ne diyeyim
Ben bu haftaki şarkıma isyan etmiyorum zaten canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?