200 mü o zaman basın mı varmış sezen 1800 yaşında mı 😱Sağol @xemrexxx klip halinde nete yüklensin bakarım.
Demin bir haber gördüm eski Sezoşum uyuşturucu kullanmaktan ve satmaktan içeri girecekmiş neredeyse 200 yılına ait bir haber, birde çok sigara içiyormuş. Benim gibi Yeşilaycı birine bu yapılır mı.
Aman 2000 işte 0 tuşum tam basmıyor.200 mü o zaman basın mı varmış sezen 1800 yaşında mı 😱
Yarın dinleyeceğim)@S.G.A.T. Kayahan şarkılarını bende çok severim. ElmanınYarısı da Kayahan anısına yapılan albumdeki bir çok şarkıdan daha iyi olmuş hhakikatten. Bu hafta Bulmaca ile yyarışıyorum.
Yarın dinleyeceğim)@S.G.A.T. Kayahan şarkılarını bende çok severim. ElmanınYarısı da Kayahan anısına yapılan albumdeki bir çok şarkıdan daha iyi olmuş hhakikatten. Bu hafta Bulmaca ile yyarışıyorum.
Zaten şarkı yollama çok uzun sürdü. Şimdi oylamaya da 2.5 gün verilmiş, baya uzadı bu hafta..
Oley be, facebook yoksa pasta yiyin.İnatla başlat stop yapmama ragmen takılmadı.
Bunun üzerinede bir hızlılık sergileyip, akşam kolamı alır dinlerim.
Dinleyelim bakalım recapı.
@GunesinOglu İlahi Ada ne loBir de Yıldız'ın şarkısının adı Aşk Laftan Anlamaz ki olacak gerçi sahibi bilmiyorsa sen ne yapacan
Last edited: Az önceKörsün herhalde ilahi adalet yazıyor
Bana atılan videoya bakarım o öyle dediyse öyle yaparım gerisi ilgilendirmez onu emre ye iletin
Last edited: Az önce
Ben mesajın geçmişini de görebiliyorum ayrıca bu ucuz numaraların bana sökmez.
Aman ne iletecem bana ne
Ben söylemiştim sahibine ama yöneticisi dahi bilmiyor biz hepsini yönetirizDinleyelim bakalım recapı.
@GunesinOglu İlahi Ada ne loBir de Yıldız'ın şarkısının adı Aşk Laftan Anlamaz ki olacak gerçi sahibi bilmiyorsa sen ne yapacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?