MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

@mrt-06 tüyo vermek gibi olmasın:A bunu kullanabilirsin bence kiralık aşkta çaldı :D

Sağol @xemrexxx klip halinde nete yüklensin bakarım. :A

Demin bir haber gördüm eski Sezoşum uyuşturucu kullanmaktan ve satmaktan içeri girecekmiş neredeyse 2000 yılına ait bir haber, birde çok sigara içiyormuş. Benim gibi Yeşilaycı birine bu yapılır mı. :T:

Sağol @xemrexxx klip halinde nete yüklensin bakarım. :A

Demin bir haber gördüm eski Sezoşum uyuşturucu kullanmaktan ve satmaktan içeri girecekmiş neredeyse 200 yılına ait bir haber, birde çok sigara içiyormuş. Benim gibi Yeşilaycı birine bu yapılır mı. :T:
200 mü o zaman basın mı varmış sezen 1800 yaşında mı 😱

@S.G.A.T. Kayahan şarkılarını bende çok severim. ElmanınYarısı da Kayahan anısına yapılan albumdeki bir çok şarkıdan daha iyi olmuş hhakikatten. Bu hafta Bulmaca ile yyarışıyorum.

@S.G.A.T. Kayahan şarkılarını bende çok severim. ElmanınYarısı da Kayahan anısına yapılan albumdeki bir çok şarkıdan daha iyi olmuş hhakikatten. Bu hafta Bulmaca ile yyarışıyorum.
Yarın dinleyeceğim)

Yarın dinleyeceğim)

Ve Oylama Başlıyor!

01-Burcu Güneş-Ay Şahit
02-Şebnem Ferah-Erkekler Ağlamaz
03-Yalın-Anlat Güzel mi Oralar?
04-Mustafa Ceceli-Yarabbim
05-Sezen Aksu-Farkındayım
06-Barış Manço-Gönül Ferman Dinlemiyor
07-Mustafa Sandal-Ego
08-Ahmet Kaya-Ağladıkça
09-Yıldız Tilbe-Olsun mu Olmasın
10-Bengü-Bağlasan Durmam
11-Rihanna-Unfaithful
12-Katy Perry-I Kissed A Girl
13-Hande Yener-Uzaylı
14-Tarkan-Hop De
15-Gülşen-Sözde Ayrılık
16-Kenan Doğulu-Şeytan Tüyü
17-Teoman-N'apım Tabiatım Böyle
18-Serdar Ortaç-Sor
19-Atiye-Uyan da Gel
20-Seksendört-Yağmur Yüreklim
21-Sıla-Bana Biraz Renk Ver
22-Murat Boz-Bulmaca
23-Sertab Erener-Zor Kadın
24-Göksel-Sen Bensiz Ben Sensiz
25-Demet Akalın-İlahi Adalet

Not : Son oy yollama tarihi 14.09.2015 Pazartesi günü saat 18.00'dur!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 25,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 24 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Herkese başarılar :)

Son düzenleme:
Zaten şarkı yollama çok uzun sürdü. Şimdi oylamaya da 2.5 gün verilmiş, baya uzadı bu hafta..

Oley be, facebook yoksa pasta yiyin. :Z İnatla başlat stop yapmama ragmen takılmadı.

Bunun üzerinede bir hızlılık sergileyip, akşam kolamı alır dinlerim. :)

Dinleyelim bakalım recapı. :)

@GunesinOglu İlahi Ada ne lo :A Bir de Yıldız'ın şarkısının adı Aşk Laftan Anlamaz ki olacak gerçi sahibi bilmiyorsa sen ne yapacan :A

Körsün herhalde ilahi adalet yazıyor :A

Bana atılan videoya bakarım o öyle dediyse öyle yaparım gerisi ilgilendirmez onu emre ye iletin :F
Last edited: Az önce

Ben mesajın geçmişini de görebiliyorum ayrıca bu ucuz numaraların bana sökmez. :A

Aman ne iletecem bana ne :A

Oylarımı kullandım :)

Kenan Doğulu'nu çok yetersiz buldum :)

Yalın,Sezen Aksu ve Göksel de benim açımdan kötü gelmiş.

Atiye,Katy Perry,Tarkan,Barış Manço,Sıla,Mustafa Sandal,Şebnem Ferah,Demet Akalın dan birilerinin final puanı almasını isterim.

Herkese başarılar .)