MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Aaa sıkıştırma beni böyle.

Geçen hafta 7-8 vermiştim galiba belki 5'e düşer emin değilim.
Sevemedim son yıllarda Demet'i. En son Toz Pembe'sinin çok iyi olduğunu hatırlıyorum.

Ne 7-8'i resmen 2 vermiştin.

Daha fazla düşemez herhalde dimi hadi güveniyorum sana

@denizz19 tehditlerine boyun eğmeyeceğim.
Sıla'ya kötü söz etmedim sadece en iyi değil diyorum.
Musti onun yaşında iken Grammylere gidip geldi dimi @Çiğdem-

@EFE UYSAL keklemiyon dimi beni.
Ohh iyi gidicem bu haftada.

@*YıldırıM* Katy onun şarkıcısı.

@tolgab hadi yaa.
Ben baya kötü vermişim. Senden kötüsü var bu hafta. Yükseleceği kesin.
Ben oy kullanınca veririm haberi.

sıladan 5 yaş küçüktü birde cnm sıla şuan 35 yasında musti 30 yasında gitti grammylere

bu bildirimi ikinci kez görmek istemiyordum

çok iyi bir seçim yapmışsın

Yorumlarımı yapayım ben de artık

@-potterhead- Barış Manço yine çok iyi zaten destekliyorum.Barış Manço bu sezon hata yapmazsa kesin çeyrek final görür

@mrt-06 Bence geçen haftaya göre düşüş var,bu puanlarıma da yansır ama kesinlikle eleme potasında olmazsın

@tolgab Zaten Demet'i destkeliyorum ama hata yapıyorsun nasip değilmiş i kullanmlıydın cidden atlatırdın haftayı

@sokak sanati Riri'm ya çok iyi gelmişsin.Yine iyi puan veririm.Bu arada BBHMM'nin gta remixini kullansana

@Harunnn60 Zaten şarkıyı ben önerdim yani 20 vermezsem ayıp ederim bak böyle diyeyim

@EFE UYSAL Mustafa Ceceli çok güzel coverlamış %100 yükseliş yaşayacak isimlerdensin.

@Çiğdem- Zaten Ego yu kullan demiştim.Severim ama ilk beş için yeterli olur mu sanmıyorum

@adımutlulukk hangi şarkı senindi

@Aserat Bu şarkıyı pek sevmem iyi ki ilk iki haftadan kullandın yoksa elenebilirdi.Tabii hala elenebilir

@denizz19 1.olacağını düşünüyorum bu kadarı yeter herhalde

@Bully DÜŞÜŞ YAŞAMIŞSIN

@OzaN Bu haftaki 1.msin çünkü en sevdiğim Atiye şarkılarındandır.

@soo şarkıyı ben önerdim,iyi bir seçim yapmışsın.Final puanı alacağını düşünüyorum.

@*YıldırıM* Bully den çok daha iyi tercihler yapıyorsun kesinlikle.Helal olsun

@xemrexxx Ay geçen hafta nasıl final puanı alamadın hala şoktayım
Onun kadar iyi değil bence

@HachiKo Bu şarkı harcanır mı ya.Bence biraz daha geç kullanabilirdin.Tabii bu benim düşüncem

Yahu Umut'la ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri yazıyorsun nasıl benden iyi tercih yapıyor geçen hafta Serdar sonlardaydı bu hafta da finale doğru kullanması gereken bir şarkıyı 2.haftadan kullanmış o şarkıyı ben de kullanmıştım zaten şu 2 haftadan benden iyi tercih yaptığını nerden çıkardınız az mantıklı yorumlar yapın.

Şarkıma da düşüş yaşamışsından başka bir yorum yok mu herkesi uzun uzun yorumlamışsın ay şu an çok itici göründün gözüme.