Her gün kafanı verirsen bu yarışmaya tabi şampiyon olursun.Hepsi kullanılacak ben acemi değilim 2 sezondur şampiyon olan bir ismimöyle beleşe şarkı harcar mıyım
Her gün kafanı verirsen bu yarışmaya tabi şampiyon olursun.Hepsi kullanılacak ben acemi değilim 2 sezondur şampiyon olan bir ismimöyle beleşe şarkı harcar mıyım
Valla hiçte kafa vermiyorum gayet rahatım yarışma dahilindeHer gün kafanı verirsen bu yarışmaya tabi şampiyon olursun.
Aaa sıkıştırma beni böyle.
Geçen hafta 7-8 vermiştim galiba belki 5'e düşer emin değilim.
Sevemedim son yıllarda Demet'i. En son Toz Pembe'sinin çok iyi olduğunu hatırlıyorum.
İlk sezon rahat sezondu 3. sezon için tebrikler.Valla hiçte kafa vermiyorum gayet rahatım yarışma dahilindesağlam sanatçım var şarkılarım güzel daha niye korkayım
İlk sezonda rahat değildi ama rahat edeceksen hadi rahat sezon olsun bu sezon da riske girmeden finale yükseleceğim inşallahİlk sezon rahat sezondu 3. sezon için tebrikler.
Merak etme iyi vericem.@denizz19 tehditlerine boyun eğmeyeceğim.Sıla'ya kötü söz etmedim sadece en iyi değil diyorum.Musti onun yaşında iken Grammylere gidip geldi dimi @Çiğdem-
@EFE UYSAL keklemiyon dimi beni.Ohh iyi gidicem bu haftada.
@*YıldırıM* Katy onun şarkıcısı.
@tolgab hadi yaa.Ben baya kötü vermişim. Senden kötüsü var bu hafta. Yükseleceği kesin.Ben oy kullanınca veririm haberi.
Merak etme iyi vericem.
Tm iyi vericem.Beni nasıl bu hafta Cengiz'im.
Niye pis pis sırıtıyorsun.
sıladan 5 yaş küçüktü birde cnm sıla şuan 35 yasında musti 30 yasında gitti grammylere@denizz19 tehditlerine boyun eğmeyeceğim.Sıla'ya kötü söz etmedim sadece en iyi değil diyorum.Musti onun yaşında iken Grammylere gidip geldi dimi @Çiğdem-
@EFE UYSAL keklemiyon dimi beni.Ohh iyi gidicem bu haftada.
@*YıldırıM* Katy onun şarkıcısı.
@tolgab hadi yaa.Ben baya kötü vermişim. Senden kötüsü var bu hafta. Yükseleceği kesin.Ben oy kullanınca veririm haberi.
@sokak sanati bana attıysan mükemmelAma katy daha iyi
sıladan 5 yaş küçüktü birde cnm sıla şuan 35 yasında musti 30 yasında gitti grammylere
bu bildirimi ikinci kez görmek istemiyordumEvet arkadaşlar yine çoğu kişiye gitmemiş bildirim. Sorun @Çiğdem- 'in büyüleri değilmiş ben becerememişim.
Sağolsun @mrt-06 anlattı.
Hep kem gözlerden başıma geliyor bunlar.
Neyse bu haftaki şarkım yine söylüyorum Serdar Ortaç'tan Sor.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @soo @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann
Arkadaşlar eğer bildirim geldiyse geldi deyin.İstop'taki gibi.
çok iyi bir seçim yapmışsınBu hafta ki şarkımız sonunda değil çok önceden belliydi ve sizlerle paylaşıyorum.
Müzik hoş, ses güzel, Rihanna iyi daha ne olsun. 2. kez dinlediğinizde şarkının müziğini mırıldanmaya başlayacağınızdan eminim.@Yakamoz-Asi 'de çok severdi.
Hayırlısı bakalım. Slow sevilir mi bilmiyorum ama zor bir hafta olmayacak bence. 55. saniyeden sonra dinleyin.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @soo @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann
Umarım bildirim gelir @mrt-06 .
Yahu Umut'la ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri yazıyorsun nasıl benden iyi tercih yapıyor geçen hafta Serdar sonlardaydı bu hafta da finale doğru kullanması gereken bir şarkıyı 2.haftadan kullanmış o şarkıyı ben de kullanmıştım zaten şu 2 haftadan benden iyi tercih yaptığını nerden çıkardınız az mantıklı yorumlar yapın.Yorumlarımı yapayım ben de artık
@-potterhead- Barış Manço yine çok iyi zaten destekliyorum.Barış Manço bu sezon hata yapmazsa kesin çeyrek final görür
@mrt-06 Bence geçen haftaya göre düşüş var,bu puanlarıma da yansır ama kesinlikle eleme potasında olmazsın
@tolgab Zaten Demet'i destkeliyorum ama hata yapıyorsun nasip değilmiş i kullanmlıydın cidden atlatırdın haftayı
@sokak sanati Riri'm ya çok iyi gelmişsin.Yine iyi puan veririm.Bu arada BBHMM'nin gta remixini kullansana
@Harunnn60 Zaten şarkıyı ben önerdim yani 20 vermezsem ayıp ederim bak böyle diyeyim
@EFE UYSAL Mustafa Ceceli çok güzel coverlamış %100 yükseliş yaşayacak isimlerdensin.
@Çiğdem- Zaten Ego yu kullan demiştim.Severim ama ilk beş için yeterli olur mu sanmıyorum
@adımutlulukk hangi şarkı senindi
@Aserat Bu şarkıyı pek sevmem iyi ki ilk iki haftadan kullandın yoksa elenebilirdi.Tabii hala elenebilir
@denizz19 1.olacağını düşünüyorum bu kadarı yeter herhalde
@Bully DÜŞÜŞ YAŞAMIŞSIN
@OzaN Bu haftaki 1.msin çünkü en sevdiğim Atiye şarkılarındandır.
@soo şarkıyı ben önerdim,iyi bir seçim yapmışsın.Final puanı alacağını düşünüyorum.
@*YıldırıM* Bully den çok daha iyi tercihler yapıyorsun kesinlikle.Helal olsun
@xemrexxx Ay geçen hafta nasıl final puanı alamadın hala şoktayımOnun kadar iyi değil bence
@HachiKo Bu şarkı harcanır mı ya.Bence biraz daha geç kullanabilirdin.Tabii bu benim düşüncem
İlk sezonda rahat değildi ama rahat edeceksen hadi rahat sezon olsun bu sezon da riske girmeden finale yükseleceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?