Çiğdem geçen hafta tam beklediğimi alamadım umarım bu hafta alırım.uzak değilim sınıfta kal parçaları bu haftalarda kullanılsa daha iyi olurdu çok ilgi gören parçalardı bunlarda iyi şekilde bu 2 parçayıda değerlendir önümüzdeki haftalarda ayrıca
aşk gribi adlı parçada çok ilgi görmüştü 🙂🙂🙂
ay şahit zaten tam puanımı almaya çok yakın burcu güneş final puanı alır umarım bu hafta
😉😉😉
bu hafta çok iyi seçimler var oyüzden bilinen bir şarkıyla gelmek istedim 2 gündür bunu düşünüyordum ama doğru kararı aldığımı görüyorum gelen yorumlardan
Zaten herkese iyi yorum yapmışsın maşallah bir bana düşük olabilir demişsin sağlık olsun
Bu arada Sıla'nın her şarkısı aynı değil. @sokak sanati
Sıla'ya karşı bir antipatin var zaten o yüzden pek bir şey demiyorum zaten sana. 😛Geçen hafta 12 civarı vermiştim bu hafta 10'un altına düşebilir sadece. Onu diyorum.Yok Bully'ye güzel demedim mesala. Tolgab'da iyi değil.
geçen hafta 20 barajını rihanna burun ucuyla kapmıştı rihanna 20 katry 19 almıstı ama bu haftaa katr 20 barajını görme ihtimali var şuana kadar şarkılardan ilk 3 ümde gibisin diğer göndermeyenler çok etkili şarkı göndermezse eğer çok iyi yerde kalırsın yanı😉😉😉Çiğdem geçen hafta tam beklediğimi alamadım umarım bu hafta alırım.
ayyy adamı beğenirken bile laf çakmayı ihmal etmiyorsun pess doğrusu
beğenmene sevindim bu sefer iyi puan alırız umarım dediğin gibi
Enstrümanlarla alakalı bir durum bu Sıla akustik şarkılar seviyor doğal olarak ses ön planda müzik daha geri plandaSonrasında dedim şaka diye.Tabi ki değil ama tarz olarak benziyor onu kasteddim zarten.
Sıla'ya karşı bir antipatin var zaten o yüzden pek bir şey demiyorum zaten sana. 😛
Banada tam dimi.geçen hafta 20 barajını rihanna burun ucuyla kapmıştı rihanna 20 katry 19 almıstı ama bu haftaa katr 20 barajını görme ihtimali var şuana kadar şarkılardan ilk 3 ümde gibisin diğer göndermeyenler çok etkili şarkı göndermezse eğer çok iyi yerde kalırsın yanı😉😉😉
Enstrümanlarla alakalı bir durum bu Sıla akustik şarkılar seviyor doğal olarak ses ön planda müzik daha geri planda
Geçen haftaya göre düşüşü hemen ayarlamışsın ama daha recap yollamadık nasıl karar veriyonDesen ağzının payını veririm zaten.
Yok sevdiğim şarkıları var. Ben o kadarda sevimsiz bulmuyorum.
Hayır işte tarz olarak hepsi farklı ama dikkatsiz dinleyiciler bunun farkında olamıyorlar şekil bir a senİşte dediğim şeyin aynısı.Benziyor yani.
Bize Vaziyetlerle gel.Geçen haftaya göre düşüşü hemen ayarlamışsın ama daha recap yollamadık nasıl karar veriyon
herkese nasıl tam puan vereyim ama cecelide olukça yüksek alacak bu hafta bendenBanada tam dimi.
@tolgab 2. hafta ve Demet'in son albümü hiç benlik değil. Bunuda sevmedim.Yine aynı düzeyde puan bekle benden.
Saf mı var senin karşındaBize Vaziyetlerle gel.
Yahu sen ne bakıyorsun şuna bırak zevksiz müzikten anlamıyor zatenbu son albümden değil ki bir öncekinden
hadi yap bir şeyler
Protesto edecektim ama vazgeçtim.Herkesten önce Karadut&Böğürtlenli Magnum Dondurmanı etiketlemen gerekiyordu.Bu hafta ki şarkımız sonunda değil çok önceden belliydi ve sizlerle paylaşıyorum.
Müzik hoş, ses güzel, Rihanna iyi daha ne olsun. 2. kez dinlediğinizde şarkının müziğini mırıldanmaya başlayacağınızdan eminim.@Yakamoz-Asi 'de çok severdi.
Hayırlısı bakalım. Slow sevilir mi bilmiyorum ama zor bir hafta olmayacak bence. 55. saniyeden sonra dinleyin.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @soo @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann
Umarım bildirim gelir @mrt-06 .
Geçen haftaya göre düşüşü hemen ayarlamışsın ama daha recap yollamadık nasıl karar veriyon
Hayır işte tarz olarak hepsi farklı ama dikkatsiz dinleyiciler bunun farkında olamıyorlar şekil bir a sen
bu son albümden değil ki bir öncekinden
hadi yap bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?