MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Bu hafta ki şarkımız sonunda değil çok önceden belliydi ve sizlerle paylaşıyorum.:F

Müzik hoş, ses güzel, Rihanna iyi daha ne olsun. 2. kez dinlediğinizde şarkının müziğini mırıldanmaya başlayacağınızdan eminim.:D @Yakamoz-Asi 'de çok severdi.:F

Hayırlısı bakalım. Slow sevilir mi bilmiyorum ama zor bir hafta olmayacak bence. 55. saniyeden sonra dinleyin.:D

@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @soo @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann
Umarım bildirim gelir @mrt-06 .:D

uzak değilim sınıfta kal parçaları bu haftalarda kullanılsa daha iyi olurdu çok ilgi gören parçalardı bunlarda iyi şekilde bu 2 parçayıda değerlendir önümüzdeki haftalarda ayrıca
aşk gribi adlı parçada çok ilgi görmüştü 🙂🙂🙂
ay şahit zaten tam puanımı almaya çok yakın burcu güneş final puanı alır umarım bu hafta
😉😉😉

bu hafta çok iyi seçimler var oyüzden bilinen bir şarkıyla gelmek istedim 2 gündür bunu düşünüyordum ama doğru kararı aldığımı görüyorum gelen yorumlardan :Z
Çiğdem geçen hafta tam beklediğimi alamadım umarım bu hafta alırım. :D

Çiğdem geçen hafta tam beklediğimi alamadım umarım bu hafta alırım. :D
geçen hafta 20 barajını rihanna burun ucuyla kapmıştı rihanna 20 katry 19 almıstı ama bu haftaa katr 20 barajını görme ihtimali var şuana kadar şarkılardan ilk 3 ümde gibisin diğer göndermeyenler çok etkili şarkı göndermezse eğer çok iyi yerde kalırsın yanı😉😉😉

geçen hafta 20 barajını rihanna burun ucuyla kapmıştı rihanna 20 katry 19 almıstı ama bu haftaa katr 20 barajını görme ihtimali var şuana kadar şarkılardan ilk 3 ümde gibisin diğer göndermeyenler çok etkili şarkı göndermezse eğer çok iyi yerde kalırsın yanı😉😉😉
Banada tam dimi. :X

Bu hafta ki şarkımız sonunda değil çok önceden belliydi ve sizlerle paylaşıyorum.:F

Müzik hoş, ses güzel, Rihanna iyi daha ne olsun. 2. kez dinlediğinizde şarkının müziğini mırıldanmaya başlayacağınızdan eminim.:D @Yakamoz-Asi 'de çok severdi.:F

Hayırlısı bakalım. Slow sevilir mi bilmiyorum ama zor bir hafta olmayacak bence. 55. saniyeden sonra dinleyin.:D

@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @soo @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann
Umarım bildirim gelir @mrt-06 .:D
Protesto edecektim ama vazgeçtim.Herkesten önce Karadut&Böğürtlenli Magnum Dondurmanı etiketlemen gerekiyordu.:A
+20 benden gelir Bitter çikolatama.:bhr:Etiketlenmemişim konuya::(

Geçen haftaya göre düşüşü hemen ayarlamışsın ama daha recap yollamadık nasıl karar veriyon :A

Hayır işte tarz olarak hepsi farklı ama dikkatsiz dinleyiciler bunun farkında olamıyorlar şekil bir a sen :A

Belli bir ön görü yeteneğim var o nedenle tahmin edebiliyorum.:A
Uff sadece sözleri değiştiriyor. Bak Riri'me aynı tarzı 2. kez yapmadı kadın daha.:bhr:

bu son albümden değil ki bir öncekinden :(
hadi yap bir şeyler :D

Aaa sıkıştırma beni böyle.:A
Geçen hafta 7-8 vermiştim galiba belki 5'e düşer emin değilim.
Sevemedim son yıllarda Demet'i. En son Toz Pembe'sinin çok iyi olduğunu hatırlıyorum.:(

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961