Güzel şarkılar, tam puanı kime versek acaba? 😱
MançoD yok bu hafta kime versen değişiklik yapmış olacaksın.
Güzel şarkılar, tam puanı kime versek acaba? 😱
Sıla'ya Rihanna'ya Katy Perry'ye ve Tarkan'a da vermişliğim var sanırsam.MançoD yok bu hafta kime versen değişiklik yapmış olacaksın.
Tabiki sılaSıla'ya Rihanna'ya Katy Perry'ye ve Tarkan'a da vermişliğim var sanırsam.
Sıla'nın en sevdiğin şarkısı var ona göreBu haftaki tüm şarkılar çok iyi oy vermek zor olacak.
Bu arada sonuçlar yarın geç açıklanacakmış Cengiz evde olamayacakmış saat 6'da haberin olsun istedim. @GunesinOgluSıla'nın en sevdiğin şarkısı var ona göre
Sıla'nın en sevdiğim şarkısı Yoruldum ve İnşallah nasıl bilmezsin. Ama Vaziyetler de fena değil.Sıla'nın en sevdiğin şarkısı var ona göre
Bu haftaki tüm şarkılar çok iyi oy vermek zor olacak.
Yoruldum ve İnşallah kullanıldığına göre artık en sevdiğin Vaziyetler dimi özgürcümSıla'nın en sevdiğim şarkısı Yoruldum ve İnşallah nasıl bilmezsin. Ama Vaziyetler de fena değil.
Bu haftalık sıkıntı yok benim açımdanBu arada sonuçlar yarın geç açıklanacakmış Cengiz evde olamayacakmış saat 6'da haberin olsun istedim. @GunesinOglu
Öyle mi yapmışım. 😱Rude Boy'a verdiğin tam puan hala aklımda.
Tabiki de. Başka neler kaldı.Yoruldum ve İnşallah kullanıldığına göre artık en sevdiğin Vaziyetler dimi özgürcüm
Bu haftalık sıkıntı yok benim açımdan
Alain Delon sevişmeden uyumayalım acısa da öldürmezÖyle mi yapmışım. 😱
Tabiki de. Başka neler kaldı.
3'ü de iyi ama Acısa da öldürmez. Benim bu slow sevgim nolacak ya.Alain Delon sevişmeden uyumayalım acısa da öldürmez
Öyle mi yapmışım. 😱
Tabiki de. Başka neler kaldı.
İyi puan vereceğim kesin zaten sevdiğim bir şarkı. Hatta tam da olabilir çok zor ya.Ben unutmam. Yine aynı sevinci yaşat bana.
Beni niye etiketlemiyorsun ben de oy vermedim daha.
İyi puan vereceğim kesin zaten sevdiğim bir şarkı. Hatta tam da olabilir çok zor ya.
Bence almışsındır ya ilk sezon baya destekliyordum çünkü. Hani Rude Boy tam puandı.Hiç tam alamadım senden. Diamonds Where Have Your been ile beraber 3 kere tam puan verebilme fırsatını kaçırma derim.