Güzel şarkılar, tam puanı kime versek acaba? 😱
MançoD yok bu hafta kime versen değişiklik yapmış olacaksın.
Güzel şarkılar, tam puanı kime versek acaba? 😱
Sıla'ya Rihanna'ya Katy Perry'ye ve Tarkan'a da vermişliğim var sanırsam.MançoD yok bu hafta kime versen değişiklik yapmış olacaksın.![]()
Tabiki sılaSıla'ya Rihanna'ya Katy Perry'ye ve Tarkan'a da vermişliğim var sanırsam.![]()
Sıla'nın en sevdiğin şarkısı var ona göreBu haftaki tüm şarkılar çok iyi oy vermek zor olacak.![]()
Bu arada sonuçlar yarın geç açıklanacakmış Cengiz evde olamayacakmış saat 6'da haberin olsun istedim.Sıla'nın en sevdiğin şarkısı var ona göre![]()
Sıla'nın en sevdiğim şarkısı Yoruldum ve İnşallah nasıl bilmezsin.Sıla'nın en sevdiğin şarkısı var ona göre![]()
Bu haftaki tüm şarkılar çok iyi oy vermek zor olacak.![]()
Yoruldum ve İnşallah kullanıldığına göre artık en sevdiğin Vaziyetler dimi özgürcümSıla'nın en sevdiğim şarkısı Yoruldum ve İnşallah nasıl bilmezsin.Ama Vaziyetler de fena değil.
![]()
Bu haftalık sıkıntı yok benim açımdanBu arada sonuçlar yarın geç açıklanacakmış Cengiz evde olamayacakmış saat 6'da haberin olsun istedim.@GunesinOglu
Öyle mi yapmışım. 😱Rude Boy'a verdiğin tam puan hala aklımda.![]()
Tabiki de.Yoruldum ve İnşallah kullanıldığına göre artık en sevdiğin Vaziyetler dimi özgürcüm
Bu haftalık sıkıntı yok benim açımdan![]()
Alain Delon sevişmeden uyumayalım acısa da öldürmezÖyle mi yapmışım. 😱
Tabiki de.Başka neler kaldı.
![]()
3'ü de iyi ama Acısa da öldürmez.Alain Delon sevişmeden uyumayalım acısa da öldürmez![]()
Öyle mi yapmışım. 😱
Tabiki de.Başka neler kaldı.
![]()
İyi puan vereceğim kesin zaten sevdiğim bir şarkı.Ben unutmam.Yine aynı sevinci yaşat bana.
![]()
Beni niye etiketlemiyorsun ben de oy vermedim daha.
İyi puan vereceğim kesin zaten sevdiğim bir şarkı.Hatta tam da olabilir çok zor ya.
![]()
Bence almışsındır ya ilk sezon baya destekliyordum çünkü.Hiç tam alamadım senden.Diamonds Where Have Your been ile beraber 3 kere tam puan verebilme fırsatını kaçırma derim.
![]()