Şuan sadece sevip sevmemen önemli hoş zaten sevmeseniz de kullanacağım o ayrı DaSeverim ben ama alacağı puan diğer şarkılara bağlı tabii.
ayy ne güzel pointler maşallah sanki nurlu
Bu hafta görsel açıdan çok iyi şeyler sundum sana ama yeterli olmadı yine.yine iyisin en azından erkek yarışmacılar arasında birinci yalın
şimdi bayan şarkıcılar varken erkekleri öne almak mantıklı gelmiyor bana yani işin doğasına ters(demet akalın hariç)
katy perry de gittiğine göre yalının önü açıldı demektir umarım klipteki kızlarda bundan sonra önlerini açarlar)
rihannadan hangi şarkılar kaldı acaba? güzel şarkıları harcadın sanırımsona foktan şeyler kaldıysa senin durumun yaş)
ben baktım youtube dan sadece görsel şarkısı değil hiç şarkısı kalmamışBu hafta görsel açıdan çok iyi şeyler sundum sana ama yeterli olmadı yine.Zaten bundan sonra görsellik açısından fazla bir şey yok kliplerimde.
oyunu anastasiaya atmışsın yanışlıkla geçersiz saymışlarBen oy kullandımmı @GunesinOglu
En iddialı 3 şarkısını sona sakladım ben merak etme sen.ben baktım youtube dan sadece görsel şarkısı değil hiç şarkısı kalmamışbence artık şarkıcını değiştir)
oyunu anastasiaya atmışsın yanışlıkla geçersiz saymışlar
Ama elenecen melunEn iddialı 3 şarkısını sona sakladım ben merak etme sen.Youtube'a Yalın yaz en çok sevilenler bölümüne bak içlerinden 3 şarkı hala kullanmadığım efsane şarkılar.
Ama elenecen melunEn iddialı 3 şarkısını sona sakladım ben merak etme sen.Youtube'a Yalın yaz en çok sevilenler bölümüne bak içlerinden 3 şarkı hala kullanmadığım efsane şarkılar.
Vurdum duymaz mı alındım.Biliyorum zaten. Sen içini ferah tut. Biraz takilayim dedim. 3 puan beklemiyordum biraz canım sıkıldı bende böyle sıkılmaktan kurulayim dedim.
Çok vurdum duymazsın aynen.
Where Have You Been severmisin.
çok özel bir veda olmuş..Bir veda konuşması yapacağım arka fonda bur şarkıyı açın.Çok anlamlı çünkü.
Evet arkadaşlar geldik bir maceranın sonuna. İyisi ile kötüsü ile tam 17 hafta geçirdim. Ve şuan sonuçtan memnunum. Hani üzüldüm desem yalan olur.
Benim amacım ne 1.olmaktı nede işte çeyrek final görmekti sadece hani ilk MS'de erken elenmiştim ( Kendi hatamdan dolayı) Ve All Star başladığı zaman bu hatamı telafi edeyim dedim o zamanlar ilk 13 hafta planladım sonra baktım iyi sonuçlar alıyorum bunu 16 haftaya çıkardım. ve bir sürpriz oldu 17.haftaya kadar geldik.
Bana başından beri her türlü destek veren 4 arkadaşa çok teşekkür ederim. @GunesinOglu @Ahmad @sokak sanati @Çiğdem-
Bana puanları ile destek olan arkadaşlara çok teşekkürler. (Unuttuklarım olabilir affola) @destere @xemrexxx @pompy @vadikızı @turkuazz @Titanium @Amoureux @OzaN @primavera @DarkLeqenD
Kalan arkadaşlar başarılar dilerim.@Bully @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
Kapanışı en başarılı olduğum şarkı ile yapayım. Bu şarkı ile final puanı almıştım.
Vurdum duymaz mı alındım.
Evet.
Bu güzel sözlerin için çok teşekkürler.çok özel bir veda olmuş..ayrıca kapanışıda en sevdiğim şarkısı
Unconditionally ile yapmışşsın..bu şarkıyla oylamamda tam puan almıştın..yarışma süresince tam 4 defa oylamamda tam puan almıştın..özellikle 3 hafta ard arda tam puan almıştıno yüzdende çok önemli bir başarı olduğunu düşünüyorum..bu yarışmaya çoktan damga vurdun..Katy ile @Harunnn60 yarışmanın iyi ikilisi oldunuz..bu yarışmadaki başarını unutmayacağım
Ayy bu da her sabahın körü benim musicsurvivor mesajlarıma atlıyor işsiz midir nedir.Ama elenecen melun
Ama elenecen melun
Ağır işsizlikAyy bu da her sabahın körü benim musicsurvivor mesajlarıma atlıyor işsiz midir nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?