MusicSurvivor All Star | 17.Hafta Sonuçları

yine iyisin en azından erkek yarışmacılar arasında birinci yalın :)
şimdi bayan şarkıcılar varken erkekleri öne almak mantıklı gelmiyor bana yani işin doğasına ters :) (demet akalın hariç :) )
katy perry de gittiğine göre yalının önü açıldı demektir umarım klipteki kızlarda bundan sonra önlerini açarlar :))

rihannadan hangi şarkılar kaldı acaba? güzel şarkıları harcadın sanırım:) sona foktan şeyler kaldıysa senin durumun yaş :))
Bu hafta görsel açıdan çok iyi şeyler sundum sana ama yeterli olmadı yine. :) Zaten bundan sonra görsellik açısından fazla bir şey yok kliplerimde. :)

ben baktım youtube dan sadece görsel şarkısı değil hiç şarkısı kalmamış :) bence artık şarkıcını değiştir :))

oyunu anastasiaya atmışsın yanışlıkla geçersiz saymışlar :)
En iddialı 3 şarkısını sona sakladım ben merak etme sen. :) Youtube'a Yalın yaz en çok sevilenler bölümüne bak içlerinden 3 şarkı hala kullanmadığım efsane şarkılar. :)

En iddialı 3 şarkısını sona sakladım ben merak etme sen. :) Youtube'a Yalın yaz en çok sevilenler bölümüne bak içlerinden 3 şarkı hala kullanmadığım efsane şarkılar. :)
Ama elenecen melun :A

Ama elenecen melun :A

Derin çalışmalarımıza başladık. Kim kaç veriş tesbit ettim. Bu hafta gırtlağa yapışıcam.:F

Çeyrek final konusunu bekliyoruz hak edenin kazanacağını kirli oyunların dönmeyeceğini düşünüyorum. :)

Bir veda konuşması yapacağım arka fonda bur şarkıyı açın. :D Çok anlamlı çünkü. :X

tumblr_mrpnvmZNRX1soj7p3o1_500.gif

Evet arkadaşlar geldik bir maceranın sonuna. İyisi ile kötüsü ile tam 17 hafta geçirdim. Ve şuan sonuçtan memnunum. Hani üzüldüm desem yalan olur. :):)

Benim amacım ne 1.olmaktı nede işte çeyrek final görmekti sadece hani ilk MS'de erken elenmiştim ( Kendi hatamdan dolayı) Ve All Star başladığı zaman bu hatamı telafi edeyim dedim o zamanlar ilk 13 hafta planladım sonra baktım iyi sonuçlar alıyorum bunu 16 haftaya çıkardım. ve bir sürpriz oldu 17.haftaya kadar geldik. :D

Bana başından beri her türlü destek veren 4 arkadaşa çok teşekkür ederim. @GunesinOglu @Ahmad @sokak sanati @Çiğdem-

Bana puanları ile destek olan arkadaşlara çok teşekkürler. (Unuttuklarım olabilir affola) @destere @xemrexxx @pompy @vadikızı @turkuazz @Titanium @Amoureux @OzaN @primavera @DarkLeqenD

Kalan arkadaşlar başarılar dilerim. :D @Bully @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL

Kapanışı en başarılı olduğum şarkı ile yapayım. Bu şarkı ile final puanı almıştım. :bhr:

çok özel bir veda olmuş..:) ayrıca kapanışıda en sevdiğim şarkısı
Unconditionally ile yapmışşsın..bu şarkıyla oylamamda tam puan almıştın..:)yarışma süresince tam 4 defa oylamamda tam puan almıştın..:) özellikle 3 hafta ard arda tam puan almıştın:) o yüzdende çok önemli bir başarı olduğunu düşünüyorum..bu yarışmaya çoktan damga vurdun..Katy ile @Harunnn60 yarışmanın iyi ikilisi oldunuz..:) bu yarışmadaki başarını unutmayacağım:)

çok özel bir veda olmuş..:) ayrıca kapanışıda en sevdiğim şarkısı
Unconditionally ile yapmışşsın..bu şarkıyla oylamamda tam puan almıştın..:)yarışma süresince tam 4 defa oylamamda tam puan almıştın..:) özellikle 3 hafta ard arda tam puan almıştın:) o yüzdende çok önemli bir başarı olduğunu düşünüyorum..bu yarışmaya çoktan damga vurdun..Katy ile @Harunnn60 yarışmanın iyi ikilisi oldunuz..:) bu yarışmadaki başarını unutmayacağım:)
Bu güzel sözlerin için çok teşekkürler. :D