Bully elenmez kral adamdır o inşallah yıldız gider
Yıldız zararsız boş ver. Yalın gitse kafi. Bully iyidirde dişli rakip istemem.
Bully elenmez kral adamdır o inşallah yıldız gider
Ayy bir de sırıtması yok mu inşallah Sıla'nın en iyilerinden biri bu hafta Cidden zevksiz geldin gözüme
4.Sezon çok iddialı bir isimle bomba gibi geleceğim... Tabi olursa
4.Sezon çok iddialı bir isimle bomba gibi geleceğim... Tabi olursa
Herkesle paralel bir çizgi mi çizmek zorundayım yahu?Ayy bir de sırıtması yok mu inşallah Sıla'nın en iyilerinden biri bu hafta Cidden zevksiz geldin gözüme
Iyy pis. Seni Çiğdem'e vereyimde lime lime etsin seni.ss
All Star bitince gideceğim ya da gitmeyeceğim de etiketlediğin kişi ne alakaSen All Star bitince forumdan gidecektin .@Çiğdem-
verme acı bana umutum ya
Sıla herkes mi hatun yazmış aman neyse 1 de vermemişsindir herhaldeHerkesle paralel bir çizgi mi çizmek zorundayım yahu?
All Star bitince gideceğim ya da gitmeyeceğim de etiketlediğin kişi ne alaka
Sen bize ver 1'leri ama.ss Neyse bu hafta Shakira ve Rihanna sizi çatlattı yaa o bana yeter.
1 verdim demedim ama az düşük verdim ben
Gitmeme bu kadar mı meraklısınHiç öylesine geyik olsun diye etiket yaptım Gideceğim diyordun. Kurtulamazsak senden büyük dram olur.
Sen aldırma şuna ya çıplak kadınları koymuş müziğin önüne klip geçmiş sıkıysa klipsiz koyaydı güvenmedi işte1 verdim demedim ama az düşük verdim ben
Gitmeme bu kadar mı meraklısın
1 değil de, andırıyo gibi..... 😳😳Sıla herkes mi hatun yazmış aman neyse 1 de vermemişsindir herhalde
Gidince çok ararsın beniEvet 4 gözle bekliyoruz o muhteşem günü. Hatta gün sayıyoruz.
Ayy o kadar da kötü olamaz :O1 değil de, andırıyo gibi..... 😳😳
Ben de istemezdim böyle olmasınıGidince çok ararsın beni
Ayy o kadar da kötü olamaz :O