yıldız ilk 3 ündeyse kullan yoksa kullanma defol git pis çarık .ssoy kullanmasammı acaba bu hafta @Bully hiç memnun olmayacak çünkü
yıldız ilk 3 ündeyse kullan yoksa kullanma defol git pis çarık .ssoy kullanmasammı acaba bu hafta @Bully hiç memnun olmayacak çünkü
oy kullanmasammı acaba bu hafta @Bully hiç memnun olmayacak çünkü
@Castei Sıla'yı çok seviyor haberin yok sanırımBana at bana.
Yok artık. Zevki o kadar ölmedi bence.
@Castei Sıla'yı çok seviyor haberin yok sanırım
Geçen hafta düşük vermişti bana yükseltmiş demekO zaman ilginç olmaz ki. Demekki sana yüksek vermedi
Geçen hafta düşük vermişti bana yükseltmiş demek
valla verdim işte o zaman öğrenirsin ya
Kim elenecek acaba Bence Bully elenirBana da düşük verdi koca kafalı. Bu hafta tam vermeli. Sanadusuk versin ama müstahak yani.
Bu ne bee. Kimse yorum atmıyor. Canım sıkıldıss
aaa sen gidiceksin asılllyıldız ilk 3 ündeyse kullan yoksa kullanma defol git pis çarık .ss
Bana da düşük verdi koca kafalı. Bu hafta tam vermeli. Sanadusuk versin ama müstahak yani.
Bu ne bee. Kimse yorum atmıyor. Canım sıkıldıss
O çıplak ucuz kadınlara 1 vereydinvalla verdim işte o zaman öğrenirsin ya
ben gidersem yarışma %35 reyting kaybediyor cücük acuna,sana,denize,desteye laf atmalarım sayesinde alıyorr bu yüksek reytingleri cücük hem ben elenirsem haftaya acun hatunla padişah dennis halvete gireraaa sen gidiceksin asılll
Kim elenecek acaba Bence Bully elenir
valla cnm ben sanırım biraz düşürdüm diyebilirim
Bully elenmez kral adamdır o inşallah yıldız giderSürpriz olmaz yani. O zaman bu sefer finalde alt edeyim seni
Ayy bir de sırıtması yok mu inşallah Sıla'nın en iyilerinden biri bu hafta Cidden zevksiz geldin gözümeAynen.
O çıplak ucuz kadınlara 1 vereydin