Maskeli Fedai
Favori Üye
kusura bakma tatlım ama seninle odada başbaşa kalmak istemezdim hep elinde bıçakla hayalimde canlanıyorsun hahahahöğrendin işte ona göre davranırsınız artık ben forumun delisiyim ben
Hayırr, olamazz.
kusura bakma tatlım ama seninle odada başbaşa kalmak istemezdim hep elinde bıçakla hayalimde canlanıyorsun hahahah
En doğru karar.
darkleqend ciğim , xdragxx ciğim , sgat cığım , cookies ciğim ... sen c lerin hepsini ç olarak yazmışsınCanım dil ve anlatımım iyidirİnatlaşma
darkleqend ciğim , xdragxx ciğim , sgat cığım , cookies ciğim ... sen c lerin hepsini ç olarak yazmışsınforumda sonu 'çiğim-cığım vb' ile biten bir tane üye bul yarın forumda sadece oy kullanıcam ve başka bişey yapmıcamöyle de iddialıyım 😎
''Cevap Ver! Cevap Ver!''kusura bakma tatlım ama seninle odada başbaşa kalmak istemezdim hep elinde bıçakla hayalimde canlanıyorsun hahahah
Hiç boşuna etiketlemeseydin oy kullanmıycam beni eleyen insanlara birde puan mı vereyim.Aa @mrt-06 yı yakaladım canım benim the 100 daşım
aaaaa 3 kişiyi ben ele vermiştim zaten ama 4.kim acaba@Çiğdem- bak haklısın 4 tane oyu sayılmasın mesajı geldi
o zaman düzgün yazCanım forumda dil ve anlatım gösterisi mi yapacağım
o zaman düzgün yazdarkleqend çiğim ne ya
Benim derdim sevgi, saygı şefkat ortamıSenin derdini de biliyoruz.
Ohhhhh kurtuldum senden @BullyHiç boşuna etiketlemeseydin oy kullanmıycam beni eleyen insanlara birde puan mı vereyim.Gönül ister ki tabiki @denizz19 @Bully @Maskeli Fedai'ye 1 vermek ama kullanmıycam.
Ne kadar bencilce bir yaklaşım, ben elensem oylarımı kullanmaya devam ederdim mesela.Hiç boşuna etiketlemeseydin oy kullanmıycam beni eleyen insanlara birde puan mı vereyim.Gönül ister ki tabiki @denizz19 @Bully @Maskeli Fedai'ye 1 vermek ama kullanmıycam.
Sana noluyor be o benim rakibimdi.Ohhhhh kurtuldum senden @Bully
Ne kadar bencilce bir yaklaşım, ben elensem oylarımı kullanmaya devam ederdim mesela.
Sana noluyor be o benim rakibimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?