Boykotunu yesinler senin. Boykot yapınca ayrı bir tatlı oluyorsun.Çok bekleyeceğimi sanmıyorum.
Şaka bir yana bu hafta boykotum son zaten haftaya kullanıcam.
Boykotunu yesinler senin. Boykot yapınca ayrı bir tatlı oluyorsun.Çok bekleyeceğimi sanmıyorum.
Şaka bir yana bu hafta boykotum son zaten haftaya kullanıcam.
tv8 e kadar yolun var
Her halimle tatlıyım demi. Canım kardelim benim.Boykotunu yesinler senin. Boykot yapınca ayrı bir tatlı oluyorsun.
"Kardelim" diyene kadar güzeldi her şey. ssHer halimle tatlıyım demi. Canım kardelim benim.
Gözlerim buhulu görüyor bugün çok yordum normalde hata yapmam."Kardelim" diyene kadar güzeldi her şey. ss
ayy sen ne zaman flash izlesen tuhaf oluyorsun vlla geçen haftada merdivenlerden yuvarlanmıştın hahahaGözlerim buhulu görüyor bugün çok yordum normalde hata yapmam.
@destere zamanla akıl sağlığımı da kaybedeceğimi söyledi The Flash'ın yan etkileriymiş.ayy sen ne zaman flash izlesen tuhaf oluyorsun vlla geçen haftada merdivenlerden yuvarlanmıştın hahaha
Sen çok konuşacağına oy kullan pis cadı. ssayy sen ne zaman flash izlesen tuhaf oluyorsun vlla geçen haftada merdivenlerden yuvarlanmıştın hahaha
oyumu gönderim herkese hayırlısı olsun bir kaç kişiya darbe vurdum diye düşünüyorumSen çok konuşacağına oy kullan pis cadı. ss
Ayrıntılı yorum isteriz.oyumu gönderim herkese hayırlısı olsun bir kaç kişiya darbe vurdum diye düşünüyorum
şimdi yatıcam birazdan cnm yarın gündüz oylama öncesi keyif kaçırırımAyrıntılı yorum isteriz.
Dur az kal. Sen bir özele gel.şimdi yatıcam birazdan cnm yarın gündüz oylama öncesi keyif kaçırırım
Ben de oy kullanacağım
Dinlim şu şarkıları puanları verim sonra işim çıkıyor unutuyom.