Maskeli Fedai
Favori Üye
kusura bakma tatlım ama seninle odada başbaşa kalmak istemezdim hep elinde bıçakla hayalimde canlanıyorsun hahahahöğrendin işte ona göre davranırsınız artık ben forumun delisiyim ben![]()
Hayırr, olamazz.
kusura bakma tatlım ama seninle odada başbaşa kalmak istemezdim hep elinde bıçakla hayalimde canlanıyorsun hahahah![]()
En doğru karar.
darkleqend ciğim , xdragxx ciğim , sgat cığım , cookies ciğim ... sen c lerin hepsini ç olarak yazmışsınCanım dil ve anlatımım iyidirİnatlaşma
![]()
darkleqend ciğim , xdragxx ciğim , sgat cığım , cookies ciğim ... sen c lerin hepsini ç olarak yazmışsınforumda sonu 'çiğim-cığım vb' ile biten bir tane üye bul yarın forumda sadece oy kullanıcam ve başka bişey yapmıcam
öyle de iddialıyım 😎
''Cevap Ver! Cevap Ver!''kusura bakma tatlım ama seninle odada başbaşa kalmak istemezdim hep elinde bıçakla hayalimde canlanıyorsun hahahah![]()
Hiç boşuna etiketlemeseydin oy kullanmıycam beni eleyen insanlara birde puan mı vereyim.Aa @mrt-06 yı yakaladım canım benim the 100 daşım![]()
aaaaa 3 kişiyi ben ele vermiştim zaten ama 4.kim acaba@Çiğdem- bak haklısın 4 tane oyu sayılmasın mesajı geldi![]()
o zaman düzgün yazCanım forumda dil ve anlatım gösterisi mi yapacağım![]()
o zaman düzgün yazdarkleqend çiğim ne ya
![]()
Benim derdim sevgi, saygı şefkat ortamıSenin derdini de biliyoruz.![]()
Ohhhhh kurtuldum senden @BullyHiç boşuna etiketlemeseydin oy kullanmıycam beni eleyen insanlara birde puan mı vereyim.Gönül ister ki tabiki @denizz19 @Bully @Maskeli Fedai'ye 1 vermek ama kullanmıycam.
![]()
Ne kadar bencilce bir yaklaşım, ben elensem oylarımı kullanmaya devam ederdim mesela.Hiç boşuna etiketlemeseydin oy kullanmıycam beni eleyen insanlara birde puan mı vereyim.Gönül ister ki tabiki @denizz19 @Bully @Maskeli Fedai'ye 1 vermek ama kullanmıycam.
![]()
Sana noluyor be o benim rakibimdi.Ohhhhh kurtuldum senden @Bully![]()
Ne kadar bencilce bir yaklaşım, ben elensem oylarımı kullanmaya devam ederdim mesela.
Sana noluyor be o benim rakibimdi.![]()