aaa derdin neydide uyumadın
Sınav vardı 9'da.
aaa derdin neydide uyumadın
hmmm iyi bakalım hadi git zıbar ozamanSınav vardı 9'da.Bitti şimdi geldim uyuyacagim yarın sınav yok rahatım.
ayy daha kullanmadım birşeyler ayarlayacaz artık
kız çiğdem rihanna hep soyunuyor çatlamıyon mu senNeyse dün gece sabahladim biraz uyuyayım.
sesi ile ilgileniyorum ben sadecekız çiğdem rihanna hep soyunuyor çatlamıyon mu sen
kız donu zilli bu şarkı da sana ve @GunesinOglu na gelsinsesi ile ilgileniyorum ben sadece
Helal olsunbu arada yıldızım varken teyyip amcaya oy veren @destere yi kınıyorum.ss
Ekli dosyayı görüntüle 47119
@GunesinOglu akşam topla tüm oyları zaten 2.5 gün sürdü yarın 18:00'da açıklanacak sonuçlar ona göre Kösem başlayacak sonuçların ertelenmesi senin zararına olur.Konu geliyor mu @GunesinOglu oylarını da yollamadin zaten geçersiz sayarım bak.
Uff yarın açıklanıyormuş.
Çok uzun sürmeyecek nasılsa@GunesinOglu akşam topla tüm oyları zaten 2.5 gün sürdü yarın 18:00'da açıklanacak sonuçlar ona göre Kösem başlayacak sonuçların ertelenmesi senin zararına olur.
@GunesinOglu akşam topla tüm oyları zaten 2.5 gün sürdü yarın 18:00'da açıklanacak sonuçlar ona göre Kösem başlayacak sonuçların ertelenmesi senin zararına olur.
Çok beklersin.Çok uzun sürmeyecek nasılsa
Ne alaka.Ben elenirsem kösem tutmaz söylim.
Çok beklersin.
Ne alaka.
Off niye eleneceğin triplerine giriyorsun ki şimdi. ss İlk 4'e girecektin hani.Çünkü kötü enerjim etrafa yayılır olmaz.
Off niye eleneceğin triplerine giriyorsun ki şimdi. ss İlk 4'e girecektin hani.
Kuzu Kuzu değil de sen elenirsen büyük hayal kırıklığı olur cidden.Tablo korkuttu. 52 53 falan.ss
Kuzu Kuzu değil de sen elenirsen büyük hayal kırıklığı olur cidden.@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?