aaa derdin neydide uyumadın![]()
Sınav vardı 9'da.
aaa derdin neydide uyumadın![]()
hmmm iyi bakalım hadi git zıbar ozamanSınav vardı 9'da.Bitti şimdi geldim uyuyacagim yarın sınav yok rahatım.
![]()
ayy daha kullanmadım birşeyler ayarlayacaz artık![]()
kız çiğdem rihanna hep soyunuyor çatlamıyon mu senNeyse dün gece sabahladim biraz uyuyayım.![]()
sesi ile ilgileniyorum ben sadecekız çiğdem rihanna hep soyunuyor çatlamıyon mu sen![]()
kız donu zilli bu şarkı da sana ve @GunesinOglu na gelsinsesi ile ilgileniyorum ben sadece![]()
Helal olsunbu arada yıldızım varken teyyip amcaya oy veren @destere yi kınıyorum.ss
Ekli dosyayı görüntüle 47119
@GunesinOglu akşam topla tüm oyları zaten 2.5 gün sürdü yarın 18:00'da açıklanacak sonuçlar ona göre Kösem başlayacak sonuçların ertelenmesi senin zararına olur.Konu geliyor mu @GunesinOglu oylarını da yollamadin zaten geçersiz sayarım bak.
Uff yarın açıklanıyormuş.![]()
Çok uzun sürmeyecek nasılsa@GunesinOglu akşam topla tüm oyları zaten 2.5 gün sürdü yarın 18:00'da açıklanacak sonuçlar ona göre Kösem başlayacak sonuçların ertelenmesi senin zararına olur.![]()
@GunesinOglu akşam topla tüm oyları zaten 2.5 gün sürdü yarın 18:00'da açıklanacak sonuçlar ona göre Kösem başlayacak sonuçların ertelenmesi senin zararına olur.![]()
Çok beklersin.Çok uzun sürmeyecek nasılsa![]()
Ne alaka.Ben elenirsem kösem tutmaz söylim.![]()
Çok beklersin.
Ne alaka.![]()
Off niye eleneceğin triplerine giriyorsun ki şimdi. ss İlk 4'e girecektin hani.Çünkü kötü enerjim etrafa yayılır olmaz.![]()
Off niye eleneceğin triplerine giriyorsun ki şimdi. ss İlk 4'e girecektin hani.![]()
Kuzu Kuzu değil de sen elenirsen büyük hayal kırıklığı olur cidden.Tablo korkuttu. 52 53 falan.ss
Kuzu Kuzu değil de sen elenirsen büyük hayal kırıklığı olur cidden.@Maskeli Fedai